Bulyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Bulyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,229 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bulyon
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canımsın tavsiye ediyorum çok güzel oluyor hayatım suyuna mutlaka soğan ve karabiber bulyon at farklı bı lezzet oluyor 😘😘
Şimdi onu yapamam ama canım pilav yazınca pirinç pilavı çekti kalkıp 1 tabaklık yapayım bari 😂😂 oğluşumun arası pirinç pilavı ile çok iyi maslllah 😂😂

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Su yemek konusu açılınca ben de bu hafta baya acikiyorum az önce esim balik yiyiyo midem bulandi balıktan yeme sunu karsimda diyirum lokum gibi diyo ayy dedim canm lokum cekti bana diyor ben ne desem senin canın çekiyor 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Su yemek konusu açılınca ben de bu hafta baya acikiyorum az önce esim balik yiyiyo midem bulandi balıktan yeme sunu karsimda diyirum lokum gibi diyo ayy dedim canm lokum cekti bana diyor ben ne desem senin canın çekiyor 😂
Ayy gebeliğin ilk haftaları bende öyleydim eşim o yüzden evde dışarıda bulamayacağı bir şey dile getirmezdi 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.