Ayy ciddiYoo geçmedi hala aynıyım![]()
Ayy ciddiYoo geçmedi hala aynıyım![]()
Valla canım ayıptır söylemesi eşim bugün bir kere çiğköfte dedi sonra ben yanına kedi gibi sokuldum diyor anladım canın çiğköfte istiyor diye artık yanında yemek konusu acmcism diyor ama unutuyor benimde işime geliyor valla![]()
Her şeyi geçtim gecenin olmadık saatlerinde olmadık şeyler çekiyor caninValla canım ayıptır söylemesi eşim bugün bir kere çiğköfte dedi sonra ben yanına kedi gibi sokuldum diyor anladım canın çiğköfte istiyor diye artık yanında yemek konusu acmcism diyor ama unutuyor benimde işime geliyor valla![]()
Her şeyi geçtim gecenin olmadık saatlerinde olmadık şeyler çekiyor caninValla canım ayıptır söylemesi eşim bugün bir kere çiğköfte dedi sonra ben yanına kedi gibi sokuldum diyor anladım canın çiğköfte istiyor diye artık yanında yemek konusu acmcism diyor ama unutuyor benimde işime geliyor valla![]()
Orwsi oyle valla kuzm geçen gece saat 2 de canım pirinç pilavı çekti kalkıp bir tabak yapıp yedimNe kadar acmiym dese bile insan aklında olmadan konusu açılıyor biz reklamları izlemyz o yüzden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Her şeyi geçtim gecenin olmadık saatlerinde olmadık şeyler çekiyor canin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Her şeyi geçtim gecenin olmadık saatlerinde olmadık şeyler çekiyor canin![]()
Ohh ne güzel afiyet olsn bende artq kendi evime gitsem de rahat etsem canim bişey çekince o saate yapamiym mlsfOrwsi oyle valla kuzm geçen gece saat 2 de canım pirinç pilavı çekti kalkıp bir tabak yapıp yedimnormalde hiç sevmem ama oğlum çok sevdirdi bana sağolsun
Doğrudur canım kaynanangilde filan mısınOhh ne güzel afiyet olsn bende artq kendi evime gitsem de rahat etsem canim bişey çekince o saate yapamiym mlsf
Ev ustundeym 1 senedir ev almışım mutahit teslim etmedi bı türlü geçen baktik pek bişey kalmams 1aya giderim burdanDoğrudur canım kaynanangilde filan mısın
Hayırlısı kuzum inslalah tez zamanda gidersin kendi evineEv ustundeym 1 senedir ev almışım mutahit teslim etmedi bı türlü geçen baktik pek bişey kalmams 1aya giderim burdan
İns en kisa zamnda gitmeyi umuyorum biraz daha kalsam deliririm kafayi yerim evdeki kimse benle konusmuyor bundna once 3 tane dusuk yasadm kimse ayni evde kapimi acip oldun kaldin demedi ustune kaynanam esimin yanidna biseyi yoktu adet oldu diyip yalanci cikariyordu beni her kese gidip yalan atiyor biseyi yok diyordu ben olumlerden dondum o kadindan nefret ediyorum esim ona inanmiyor istedigini desin diyo ben hastaneye gittim yalan olsa doktor derdi ne dedigini bilmiyordu kaynanam bana iftira bile atti öyle bir insanla muhattap olmak istemiyorum o yüzden bir an önce gitmek istiyorum daha bebsimden haberi yok soylemeyi de dusunmuyirum yine yalan derHayırlısı kuzum inslalah tez zamanda gidersin kendi evine![]()
Allah'ım yardım etsin kaynanida ıslah etsin canım takma yavrunuda söyleme boşver şöyle bı 5 6 aylık olunca öğrensin. İnsan gelini geçtim kendi oğlum üzülür diye laf etmez kötü söz söylemez bazıları ama cidden insanlıktan nasibini almamış inşallah su 3 ayların hürmetine tez zamanda geçersin evine de kafan rahat olurİns en kisa zamnda gitmeyi umuyorum biraz daha kalsam deliririm kafayi yerim evdeki kimse benle konusmuyor bundna once 3 tane dusuk yasadm kimse ayni evde kapimi acip oldun kaldin demedi ustune kaynanam esimin yanidna biseyi yoktu adet oldu diyip yalanci cikariyordu beni her kese gidip yalan atiyor biseyi yok diyordu ben olumlerden dondum o kadindan nefret ediyorum esim ona inanmiyor istedigini desin diyo ben hastaneye gittim yalan olsa doktor derdi ne dedigini bilmiyordu kaynanam bana iftira bile atti öyle bir insanla muhattap olmak istemiyorum o yüzden bir an önce gitmek istiyorum daha bebsimden haberi yok soylemeyi de dusunmuyirum yine yalan der