Çam sakura doğum yapanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Atanın annesi tarafından oluşturulan Çam sakura doğum yapanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,481 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çam sakura doğum yapanlar
Konbuyu başlatan Atanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atanın annesi

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ,
Çam ve sakurada doğum yapan var mı?
Ben yaptım suni sancı ile evet iyi bir hastaneye benziyor ama ebe ve hemşireler hiç unutmuyorum berbat insanlardı hakkımı asla helal etmltoeum onlara 02.02.2022-03.02.2022 tarih aralarında orada 7.kattaydım o gün olan herkesten şikayetçi olacağım cimere yazacağım elbet
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Babayı 1 kez mi alıyorlar acaba canım
Evet sadece 1 kez

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaptım suni sancı ile evet iyi bir hastaneye benziyor ama ebe ve hemşireler hiç unutmuyorum berbat insanlardı hakkımı asla helal etmltoeum onlara 02.02.2022-03.02.2022 tarih aralarında orada 7.kattaydım o gün olan herkesten şikayetçi olacağım cimere yazacağım elbet

Evet sadece 1 kez
Ne yaptılar peki anlatabilir misin sancı odası nasıldı yanlızmısın

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Bende orda doğum yapıcam şuan korktum rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah açılman vs.varmıydı normal mi doğurdun
Korkma oradakilere karşı sadece asla ezdirme kendini cevabını ver iyi insanlar çıksın karşına inşallah ama doktorum ilteriş yaman bey Allah bin kere razı olsun ondan mükemmel bir insan. Evet normal doğum yaptım 41 haftalık ile yatışım yapıldı açılma sancı hiçbir şey yoktu suni sancı ile 16 saatin sonunda doğum yaptım şükür sağ salim çıktık. Sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank

Evet sadece 1 kez
Böyle durumlara öyle üzülüyorum ki ve bunlarida yapanların kendi cinsinizden olmasına bazen diyorum bir kadını halinden diğer bir kadin neden anlamaz kadını zaten canı yanıyor ve hayatinda yaşadığı bir anlık bir olayı güzel anmak varken en güzel günü olmalıyken kötü hatırlamak 7 yıl önce arkakadasimda kanunda doğum yaptı afedersiniz ama çocuğu yaparken iyiydi şimdi mi kötü diye sancı anında çok laf yedim demişti allah merhametli insanlarla karsilastirsin gerçek ten şikayet etsen ispatlaamıyorsun keşke devlet aralarına denetleme için gizli birilerini soksa canım kısa sürede atlatırsın umarım bu kötü anıları gerçek ten üzüldüm insan o gerginlikten normal dogum bile yapamayabilir yani

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Korkma oradakilere karşı sadece asla ezdirme kendini cevabını ver iyi insanlar çıksın karşına inşallah ama doktorum ilteriş yaman bey Allah bin kere razı olsun ondan mükemmel bir insan. Evet normal doğum yaptım 41 haftalık ile yatışım yapıldı açılma sancı hiçbir şey yoktu suni sancı ile 16 saatin sonunda doğum yaptım şükür sağ salim çıktık. Sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin
Bana hangi doktor gelicek bilmiyorum bende de sancı vs.yok pazartesi kontrolüm var bakalım🤲çok sağol canım ya umarım herşey yolunda gider.Kaö gün kaldın hastanede neler aldın yanına müsait oldukça yazabilirmisin.Rabbim bağışlasın bebişini inşallah🤲🤲🤲🧿🧿🧿

Tüm sayfalar yüklendi.