Çam sakura doğum yapanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Atanın annesi tarafından oluşturulan Çam sakura doğum yapanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,478 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çam sakura doğum yapanlar
Konbuyu başlatan Atanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atanın annesi

Güleerr

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun sağlıkla büyüt inşallah normal mi sezeryan mi 4 martta da benim var orada
Acil sezeryana aldılar kalbi duruyordu bebegin yüksek tansiyon bedeniyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi en azından babayı alıyolarmış🤲🤲🤲

Bebiş nasıl herşey yolunda mı nasılsınız
Iyi şükür bebiş ama hâlâ goremedim kızımı 🙁

Bendede seker var ßu son haftayı bir bitireydim yanında hep aynı refakatçi kalmalıymış öyle duydum gerçek mi mesela 2 gün kim kalacaksa o covid önlemi yüzünden
Evt değişim yok malesef benimde annem yanımda perşembe gününden beri çıkış belli değil değişim yok diyorlar enfeksiyon kapar diye

Son düzenleme:

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Korkma oradakilere karşı sadece asla ezdirme kendini cevabını ver iyi insanlar çıksın karşına inşallah ama doktorum ilteriş yaman bey Allah bin kere razı olsun ondan mükemmel bir insan. Evet normal doğum yaptım 41 haftalık ile yatışım yapıldı açılma sancı hiçbir şey yoktu suni sancı ile 16 saatin sonunda doğum yaptım şükür sağ salim çıktık. Sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin
Selam canım tam 41 de mi yatış yaptılar bende pazartesi 41 im gircem bakalım merakla bekliyom ara ara sancılar geliyo ama sık değil bekliyorum o yğiüzden

Tüm sayfalar yüklendi.