Cam sakura randevu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘ tarafından oluşturulan Cam sakura randevu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,537 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cam sakura randevu
Konbuyu başlatan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül çetin

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 10 una aldım randevu doğumu orda mi düşünüyorsunuz kızlar
Ben orda yapmayi düşünüyorum doğumu 4.kez gidicem muayeneye cok beğendim doktorlar ilgili ve hastane temiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan orada suni sancı verilerek doğumumu yapıcam inşallah dualarınızı beklerim
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ınşaallah canim rabbim bir avazda kurtarsın ınşaallah🤲🤲

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Şuan orada suni sancı verilerek doğumumu yapıcam inşallah dualarınızı beklerim
Hayırlısı ile rabbim nasip etsin insallah

Bende 10 una aldım randevu doğumu orda mi düşünüyorsunuz kızlar
Ben bagcilarin hastasıydım yoğunluktan oraya gönderdi ilk kez 31 ocakta gittim 11 şubata randevu buldum inşallah orada doğum yapacağım pazartesi ters bir durumla karsilasmadim

Habis

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı ile rabbim nasip etsin insallah

Ben bagcilarin hastasıydım yoğunluktan oraya gönderdi ilk kez 31 ocakta gittim 11 şubata randevu buldum inşallah orada doğum yapacağım pazartesi ters bir durumla karsilasmadim
Merhaba bende 34 haftayı bitirdim ve erken doğum riskim de var daha önce sancım olduğun da ilk hamileliğim de. Bakırköy hastanesine gitmiştim ve çok güzel ilgilenmişler di ama orada doğum yapmadım özelde sezeryan oldum bu sefer ki. Doğumum da sezeryan olucak ve Bakırköy hastanesine gidip doğum yapmak istiyorum orada kadın doğum Dr hangisi ilgili ve güzel davranıyor Acaba bilginiz var mi

Randevular açılmış almak isteyenler istanbul cam sakuraya bi bakın dedim
Orada nasıl ilgileniyorlar mi acaba bide daha önce hiç orada muayene olmadım sezeyan olucak doğumum gitsem alırlar mı acaba

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bende 34 haftayı bitirdim ve erken doğum riskim de var daha önce sancım olduğun da ilk hamileliğim de. Bakırköy hastanesine gitmiştim ve çok güzel ilgilenmişler di ama orada doğum yapmadım özelde sezeryan oldum bu sefer ki. Doğumum da sezeryan olucak ve Bakırköy hastanesine gidip doğum yapmak istiyorum orada kadın doğum Dr hangisi ilgili ve güzel davranıyor Acaba bilginiz var mi

Orada nasıl ilgileniyorlar mi acaba bide daha önce hiç orada muayene olmadım sezeyan olucak doğumum gitsem alırlar mı acaba
Bende 1 kez muayene oldum bu cuma 2inciye muayene olucam sezeryan olduğum için önce gitmelisinki kan tahlili anestezi onayı korona tahlili 31 ocakta gittim bu ayınızda neden geldiniz diyen olmadi ilgilendiler ya dr oule bir dinledi ki anlattiklarimi sasirdim bile ipk kez bir dr o kadar ilgilendi her dr nasil olur bilemem cuma gunu 35 bitirip 36 haftaya giriyorum bende riskli gebeyim diyabet var

Habis

Kayıtlı Üye
rank
Bende 1 kez muayene oldum bu cuma 2inciye muayene olucam sezeryan olduğum için önce gitmelisinki kan tahlili anestezi onayı korona tahlili 31 ocakta gittim bu ayınızda neden geldiniz diyen olmadi ilgilendiler ya dr oule bir dinledi ki anlattiklarimi sasirdim bile ipk kez bir dr o kadar ilgilendi her dr nasil olur bilemem cuma gunu 35 bitirip 36 haftaya giriyorum bende riskli gebeyim diyabet var
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hangi hastane ve Dr acaba gittiğiniz

Tüm sayfalar yüklendi.