Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar hangi marka çamaşır makinesi kullanıypsunuz memnun musunuz makinem bozuldu yeni alacağım tavsiyelerinize ihtiyacım var benim tüm eşyam samsungtu garantisi biten herşey hemen bozuldu muhattap kimse yok Samsung pişmanlıktır
Valla canım ben dört yıl önce Vestel aldım tüm eşyalarımi hiç memnun değilim, tavsiyem Bosch Arçelik en iyileri ha bide annemin eşyaları on yıldır Profilo çok memnun maşallah hiçbirsey de olmadı
Valla canım ben dört yıl önce Vestel aldım tüm eşyalarımi hiç memnun değilim, tavsiyem Bosch Arçelik en iyileri ha bide annemin eşyaları on yıldır Profilo çok memnun maşallah hiçbirsey de olmadı
Teşekkür ederim bitanem bende bekarken her eşyamız arçelikti Beko aldım oda arçeliğe aitmiş zaten herşey ateş pahası 22 bin lira para verdik Allah'tan peşin fiyatına taksit var yoksa halimiz içler acısı kadın diyo bide uygun zam gelcek dedim yılbaşı yaklaşıyor doğru kadın bide ne desin ne yılbaşısı aydan aya zam geliyor artık dedi güler misin ağlar mısın
Vestel bende sevmiyorum kalitesiz zaten Beko aldım 11 kg 22 bin lira ödedikama sağlam gözüküyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim bitanem bende bekarken her eşyamız arçelikti Beko aldım oda arçeliğe aitmiş zaten herşey ateş pahası 22 bin lira para verdik Allah'tan peşin fiyatına taksit var yoksa halimiz içler acısı kadın diyo bide uygun zam gelcek dedim yılbaşı yaklaşıyor doğru kadın bide ne desin ne yılbaşısı aydan aya zam geliyor artık dedi güler misin ağlar mısın
Kedi uzanamadığı ciğere mundar der senin yokluğun çok koydu ona seni elde etmek için de her türlü çirkefliği yapıyor mahkemeye sunsa bile de ki hakime çocuğumun ihtiyacını adam akıllı karşılamıyor bezini vs babam alıyor de beni sinirlenditecek şeyler söylüyor rahatsızlık duyuyorum o yüzden bi anlık sinirle çıktı ağzımdan dersin ve de sanki umut bi kere hastayken hastaneye gelmemişti sende onu öne sür oğlum hastaydı gelmedi hastaneye de sende sakinliğini koru bacım gerekirse engelle kardeşin veya annene mesaj atsın yada onlar yaxsın bi problem olursa yoksa çok açığını arayacak
Kızlar hangi marka çamaşır makinesi kullanıypsunuz memnun musunuz makinem bozuldu yeni alacağım tavsiyelerinize ihtiyacım var benim tüm eşyam samsungtu garantisi biten herşey hemen bozuldu muhattap kimse yok Samsung pişmanlıktır
Beyaz eşya şans işi ya annem 10 sene profilo çamaşır makinesi kullandı memnundu diye ben de aldım afedersin bok gibi güya 9 kilo ama ger programın kg ayrı istiyor beyazlarım temiz çıkmıyor bi de leke uzmanı olacak sapsarı atletler annem arçelik kullanıyor memnun ama pahalı altus var annemlerin ankaradaki evinde evi boşaltacaklar iyi yıkıyor ben alacam onu galiba bendeki de çöpe gidecek ne hali varsa görsün perdeleri korka korka yıkamaktan bıktım soda kullanmasam ne olurdu bilmiyorum canım perdelere