Can sıkıntısı 😒

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı 😒 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,957 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Can sıkıntısı 😒
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sen yine kurtulmuşsun darısı bana birde benimki bayılsa tamamen delirmek üzereyim 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende süreklı uyarıyorum ama banamısın demiyor uzaktan gören çocuğu günlerce aç bırakıyorum sanar 😂
Ahahha kurtulursun merak etme

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Doğru ama onlar asla uyumaz lar ki 😂😂 hatırlıyor musunuz ilk doğunca hepiniz bebeğim bir türlü uyanmiyor diye post açıyor dunuz şimdi de uyumuyor diye 😂😂😂
Kız ben uyanmıyor diye hiç post açmadım aksine benim bebek ilk günden beri az uyuyor 😂

Ahahha kurtulursun merak etme
İnşallah inşallah

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ya neden canım , sinirlenme hemen sakin ol biraz canım benim ♥️😘
eve geldi iceri girmeden benim arkadaşim cağriyo onunla beraber gidiyom dedi gitti 2 saat sonra nerdesin canm nezaman gelirsin dedim yarim saate geliyom dedi bende nereye gittinizki dedim bi bagirmaya kizmaya başladiki sinirim bozuldi bende sinirden arkadaşlarinin yanina gide gide benimle nasil konuşacagini unuttun galiba ben senin karınim duzgun konuş benimle dedim birazdaha saygili ol deyince baya tartiştik😶😶cok sinirim boźuldu vallahi dun geceden beri sinirim gecmemiş ona karşı

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kız ben uyanmıyor diye hiç post açmadım aksine benim bebek ilk günden beri az uyuyor 😂

İnşallah inşallah
Sen değil ya 😂😂 sözüm meclise 😂😂 zaten ben senin doğum yaptığından bile habersiz dim

Merhaba cnm valla kış temizliği yapıyorum ve ve bu saate halada yapıyorum temizliğe devamke😂😕sen ne yapıyorsun kuzum 🥰
Kolay gelsin canım 😘 bende daha yapmamışim vallahi bu soğukta nasıl yapacam onuda bilmiyorum 😂😂 bende iyiyim çok şükür canım benim teşekkür ediyorum 🤗💝
eve geldi iceri girmeden benim arkadaşim cağriyo onunla beraber gidiyom dedi gitti 2 saat sonra nerdesin canm nezaman gelirsin dedim yarim saate geliyom dedi bende nereye gittinizki dedim bi bagirmaya kizmaya başladiki sinirim bozuldi bende sinirden arkadaşlarinin yanina gide gide benimle nasil konuşacagini unuttun galiba ben senin karınim duzgun konuş benimle dedim birazdaha saygili ol deyince baya tartiştik😶😶cok sinirim boźuldu vallahi dun geceden beri sinirim gecmemiş ona karşı
Anladım canım, ne yapacaksın kuzum erkek milleti işte ne beklersin, bizde öyle sürekli telefon yüzünden tartışıp duruyoruz ama değişen hiçbir şey yok, o yüzden akışına bırak kuzum Allah büyük 🤲🤦🤗

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar canlarım 😘 ne yapıyorsunuz nasılsınız 💝😍 çok canım sıkıldı sizinle sohbet etmek iyi gelecek diye düşündüm 😘💝😍
Selam canim iym çok şükür sen nasilsin Allah muhabettinizi arttırsın canlarim ben 10 gün oldu dogum yapali can sıkıntısı da gitti,😄💖🥰kızımla ugrasiyorum fırsat buldukça uyumaya calisiyorum zamanin olunca da sizleri merak ediyorum,😄💖

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam canim iym çok şükür sen nasilsin Allah muhabettinizi arttırsın canlarim ben 10 gün oldu dogum yapali can sıkıntısı da gitti,😄💖🥰kızımla ugrasiyorum fırsat buldukça uyumaya calisiyorum zamanin olunca da sizleri merak ediyorum,😄💖
Ayy Nurum o kadar oldu mu ya 😘😍

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Aleyküm selam kuzum 😉😍 ay teşekkür ederim sende fırsat buldukça bize katıl canım benim ♥️😘 tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲♥️ İyi yapıyorsun kuzum kırklı iken asla uykusuz bırakma kendini , çünkü sütün bundan gerçekten çok etkileniyor bide sağlığın için çok önemli, ben aptallık edip uyumuyor dum hipotansiyon oldum yorgunluktan, , Allah iyilik versin inşallah bende iyiyim çok şükür canım 🤲♥️ prensesini çokça öpüyorum benim yerime bol bol kokla Cennet kokulu nu ❤️😘😍

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Ayy Nurum o kadar oldu mu ya 😘😍
Evet canim olmuş ,😍😍🥰 gün geçtikçe yüzü huyu deyişiyor beni de korkular sariyor nasil bakacagim diye göbeği de düştü yarin güzel bir banyo yapıtiracagim güzelim,🌸🌸sen nasılsin minik prens napiyor?

Aleyküm selam kuzum 😉😍 ay teşekkür ederim sende fırsat buldukça bize katıl canım benim ♥️😘 tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲♥️ İyi yapıyorsun kuzum kırklı iken asla uykusuz bırakma kendini , çünkü sütün bundan gerçekten çok etkileniyor bide sağlığın için çok önemli, ben aptallık edip uyumuyor dum hipotansiyon oldum yorgunluktan, , Allah iyilik versin inşallah bende iyiyim çok şükür canım 🤲♥️ prensesini çokça öpüyorum benim yerime bol bol kokla Cennet kokulu nu ❤️😘😍
Siz yok olmaz zaten aliştim çok buralara,🥰🥰😍 siz yok bir yanim eksik kaliyor sanki.🥰
Allah razı olsun kuzum.🙏💖 amin innşalah sen de bir avazda kurtulursun insallah, öperim teyzesi. 🥰😍

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar