Can sıkıntısı 😒

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı 😒 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,957 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Can sıkıntısı 😒
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canim olmuş ,😍😍🥰 gün geçtikçe yüzü huyu deyişiyor beni de korkular sariyor nasil bakacagim diye göbeği de düştü yarin güzel bir banyo yapıtiracagim güzelim,🌸🌸sen nasılsin minik prens napiyor?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Siz yok olmaz zaten aliştim çok buralara,🥰🥰😍 siz yok bir yanim eksik kaliyor sanki.🥰

Allah razı olsun kuzum.🙏💖 amin innşalah sen de bir avazda kurtulursun insallah, öperim teyzesi. 🥰😍
O endişe bütün annelerde var kuzum ama tatlı güzel bir endişe hiç stres yapma çokta güzel bakarsın prenses . Valla prens şuan emiyor. 🤭🤭

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Maşallah paşaya benimki de emmeyi öğrendi yaa bakabilirmiym ,🥰😄💖 allah razi olsun canim,🙏🙏💖 öyle düşündüğün için
Tabi ki bakarsın annelik iç güdüsü her şeyi öğretiyor korkma bakmayacam korkusu hiç olmasjn içinde 😘❣️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Siz yok olmaz zaten aliştim çok buralara,🥰🥰😍 siz yok bir yanim eksik kaliyor sanki.🥰
Ya canımsın ♥️😘 bende bizde sana ve sizlere çok alıştık 👍🌼 buraya girmeyince bir tuhaf oluyorum 😂
Allah razı olsun kuzum.🙏💖 amin innşalah sen de bir avazda kurtulursun insallah, öperim teyzesi. 🥰😍
Cümlemizden inşallah kuzum🤲♥️ ay canım çok sağol ama şükür ben doğum yapalı bir buçuk yıl oldu 😂 kurtuldum yani 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Belki de vardır minik bir kelebek daha icibde 🤭🤭
😳😳😳 Kız deme öyle zaten bu aralar mide bulantısın dan kafayı yiyecem , sende üstüne bunu söyledin tam oldu 🤦😂😂 Allah'ım daha çok erken sen şuan bebek hayali kuran başka güzel annelere nasip et inşallah 🤲♥️ bana daha çok erken ama yinede nasip kısmet diyelim Ayşem büyük konuşmak istemiyorum 🤦👍
Bir yaramaz bacaksizim var hayati maraton edasiyla yasatiyor bana canim
😂😂 Allah kolaylık versin canım ondan bende de var 14 aylık sanırsın üç dört yaşında bir çocuk o kadar yaramaz ki anlatamam 🤦🤦😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
😳😳😳 Kız deme öyle zaten bu aralar mide bulantısın dan kafayı yiyecem , sende üstüne bunu söyledin tam oldu 🤦😂😂 Allah'ım daha çok erken sen şuan bebek hayali kuran başka güzel annelere nasip et inşallah 🤲♥️ bana daha çok erken ama yinede nasip kısmet diyelim Ayşem büyük konuşmak istemiyorum 🤦👍

😂😂 Allah kolaylık versin canım ondan bende de var 14 aylık sanırsın üç dört yaşında bir çocuk o kadar yaramaz ki anlatamam 🤦🤦😂
Eee konuşma zaten mariyam bir bakmissin Ali ye minik bir kız kardes geliyor ay Allah'ım ileri doğru nasip.etsin inslqlqh cümlemize bir tane sağlıklı kız çocuğu 🤲🏻❤️. @Mervercan 😂😂 sanada etsin inşallah mervem

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar