Benim ömrüm kısalıyor galiba Noldi kiz
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 10 Ekim 2022 #31 Azranurun annesi' Alıntı: Benim ömrüm kısalıyor galiba Genişletmek için tıkla ... Noldi kiz
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,230 Konum Kastamonu 10 Ekim 2022 #32 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Demeki dogruymus haha benim kizim sakin oldugi icin herzaman yemek yiye biliyorim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Genişletmek için tıkla ... Maşallah diyeyim ben Yuşa Han doğdu doğalı ne sıcak yemek nede sıcak çay içebildim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Benim ömrüm kısalıyor galiba Genişletmek için tıkla ... Allah korusun ne oldu kız
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Demeki dogruymus haha benim kizim sakin oldugi icin herzaman yemek yiye biliyorim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Genişletmek için tıkla ... Maşallah diyeyim ben Yuşa Han doğdu doğalı ne sıcak yemek nede sıcak çay içebildim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Benim ömrüm kısalıyor galiba Genişletmek için tıkla ... Allah korusun ne oldu kız
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 10 Ekim 2022 #33 Mervercan' Alıntı: Maşallah diyeyim ben Yuşa Han doğdu doğalı ne sıcak yemek nede sıcak çay içebildim Genişletmek için tıkla ... Kiyamam ya Allah yardimcin olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Mervercan' Alıntı: Maşallah diyeyim ben Yuşa Han doğdu doğalı ne sıcak yemek nede sıcak çay içebildim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Allah korusun ne oldu kız Genişletmek için tıkla ... Ver babasi baksin yemek oyle ye
Mervercan' Alıntı: Maşallah diyeyim ben Yuşa Han doğdu doğalı ne sıcak yemek nede sıcak çay içebildim Genişletmek için tıkla ... Kiyamam ya Allah yardimcin olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Mervercan' Alıntı: Maşallah diyeyim ben Yuşa Han doğdu doğalı ne sıcak yemek nede sıcak çay içebildim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Allah korusun ne oldu kız Genişletmek için tıkla ... Ver babasi baksin yemek oyle ye
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 10 Ekim 2022 #34 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Noldi kiz Genişletmek için tıkla ... Oğlun çok yoruyor çok bunaldin evden gidesim geliyor
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Noldi kiz Genişletmek için tıkla ... Oğlun çok yoruyor çok bunaldin evden gidesim geliyor
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,230 Konum Kastamonu 10 Ekim 2022 #35 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Kiyamam ya Allah yardimcin olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Ver babasi baksin yemek oyle ye Genişletmek için tıkla ... Babasına kıyamıyor benimki
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Kiyamam ya Allah yardimcin olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2022 Ver babasi baksin yemek oyle ye Genişletmek için tıkla ... Babasına kıyamıyor benimki
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 10 Ekim 2022 #36 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Merhabalar canlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız çok canım sıkıldı sizinle sohbet etmek iyi gelecek diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım çok şükür kızımı uyuttum bende dinleniyorum yanına uzandım hem prensesimi kokluyorum hem size yazıyorumsen nasılsın
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Merhabalar canlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız çok canım sıkıldı sizinle sohbet etmek iyi gelecek diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım çok şükür kızımı uyuttum bende dinleniyorum yanına uzandım hem prensesimi kokluyorum hem size yazıyorumsen nasılsın
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,408 Konum Kırklareli 10 Ekim 2022 #37 Azranurun annesi' Alıntı: Oğlun çok yoruyor çok bunaldin evden gidesim geliyor Genişletmek için tıkla ... Yaa azrayi mi kıskanıyor acaba
Azranurun annesi' Alıntı: Oğlun çok yoruyor çok bunaldin evden gidesim geliyor Genişletmek için tıkla ... Yaa azrayi mi kıskanıyor acaba
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 10 Ekim 2022 #38 Azranurun annesi' Alıntı: Oğlun çok yoruyor çok bunaldin evden gidesim geliyor Genişletmek için tıkla ... Aa kiz oyle dusunme bebek o boydugu zaman yorgunlugunu unutursun
Azranurun annesi' Alıntı: Oğlun çok yoruyor çok bunaldin evden gidesim geliyor Genişletmek için tıkla ... Aa kiz oyle dusunme bebek o boydugu zaman yorgunlugunu unutursun
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 10 Ekim 2022 #39 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Aa kiz oyle dusunme bebek o boydugu zaman yorgunlugunu unutursun Genişletmek için tıkla ... 12 yaşında ne bebeği ya
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Aa kiz oyle dusunme bebek o boydugu zaman yorgunlugunu unutursun Genişletmek için tıkla ... 12 yaşında ne bebeği ya
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 10 Ekim 2022 #40 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Merhabalar canlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız çok canım sıkıldı sizinle sohbet etmek iyi gelecek diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum ev yemek iş güç sen nasılsın neler yapıyorsun canım benim
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Merhabalar canlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız çok canım sıkıldı sizinle sohbet etmek iyi gelecek diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum ev yemek iş güç sen nasılsın neler yapıyorsun canım benim