Can sıkıntısı 😒

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı 😒 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,957 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Can sıkıntısı 😒
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
İnsanı yoruyor yemej seviyor hicbirseyden memnun olmuyor cabuk sıkılıyor TV karsisinda illaki yemek yiyecek çok dağınık daha sayiyimmi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok şımarıklik
Canim bazan o yaşlarda oluyor oyle usdune gitmememge calis

Bilmiyom çocuk büyüyünce çok zor çok benim oğlum beni çok yordu
Oglundami ingilterede dogdu?

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Burdayım birtanem😘

İyiyim birtanem sen nasılsın napiyorsun 🥰
Bende iyiyim canım teşekkür ederim 😘
Merhaba canim🥰 Vallha yeni yemek yedik şükür 🤣 küçük prenses uyuyunca fırsatta hemen yedik🤗 sen napiyosun iyisindir inşallah ❤
Afiyet olsun 💝😘 iyi yapmışsın kuzum benimki de uyanıksa ne yemek ne de çay içebiliyoruz 🤦 gerçekten çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun inşallah canım benim ♥️😘 bende iyiyim çok şükür bizim uyuyo dedim hemen kalktı bende yanında uzanmışım şimdi 💝😘
Valla kuzum kandırmada onun üstüne tanımam tam bir sıpa 😂😂
Hahaha 😂😂 yerim onu ben ♥️💝😘 kime çektiler anlamıyorum 🤦😂 bizlere çekselerdi ne olurdu sanki
Merhaba canımın içi Yuşa Han canavarı ile uğraşıyorum sen ne yapıyorsun
Ya demeyin öyle yerim ben onları 😘🤦💝♥️
İyiyim bende canım benim ♥️😘 aslında bende aynı benim keretayla uğraşıyorum ne yapayım başka uyuttum yarım saat geçmedi kalktı hemen 😬😬

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende iyiyim canım teşekkür ederim 😘

Afiyet olsun 💝😘 iyi yapmışsın kuzum benimki de uyanıksa ne yemek ne de çay içebiliyoruz 🤦 gerçekten çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun inşallah canım benim ♥️😘 bende iyiyim çok şükür bizim uyuyo dedim hemen kalktı bende yanında uzanmışım şimdi 💝😘

Hahaha 😂😂 yerim onu ben ♥️💝😘 kime çektiler anlamıyorum 🤦😂 bizlere çekselerdi ne olurdu sanki

Ya demeyin öyle yerim ben onları 😘🤦💝♥️
İyiyim bende canım benim ♥️😘 aslında bende aynı benim keretayla uğraşıyorum ne yapayım başka uyuttum yarım saat geçmedi kalktı hemen 😬😬
Valla ya hiç bana çekmemiş 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar