Can sıkıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,212 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Can sıkıntısı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Yok zaten hamilelik paketine ek geliyor o hormonlar 😂 bende öyleydim hatta bi ara şöyle bir travma yaşadım doğururken ölücem 😂 kocama diyodumkş nolur üvey anne elinde bırakma annen yada annem büyütsün diyodum 😂😂😂 oluyor böyle iç daralmaları göz yaşı hazırda bekliyor sanki
Bu ben 😂😂😂Allah korusun bana bişey olursa çocuğuma annem baksın sen evlenirsen evlen ama çocuğum annemde kalsın sakın üvey anne olmasın başkasına anne demesin beni çok sevsin Sen kızımızı çok sev

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Anam biz hamile kalıyoz heriflerinde morslini bozuyoruz 😂😂 ben gerçekçi davrandım gencecik adam evlenir yani kandırmaya gerek yok kendimi 😂😂
Bir umut belki vicdan azabı çeker diye söylemişimdir 😅😅 sen direk konuya güzel taktik 😅😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu ben 😂😂😂Allah korusun bana bişey olursa çocuğuma annem baksın sen evlenirsen evlen ama çocuğum annemde kalsın sakın üvey anne olmasın başkasına anne demesin beni çok sevsin Sen kızımızı çok sev
Sende mi direk konuya girdin kız 😅😅

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bir umut belki vicdan azabı çeker diye söylemişimdir 😅😅 sen direk konuya güzel taktik 😅😅😅

Her erkeğin içinde abdülhak hamit tarhan vardır makber yazmak için hazırda beklerler, 😂 😂,ben diyodum ki sen kesin cenazemde üstüme toprar atarken kendine karı seçersin 😂😂

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank

Napim evlenme desem de evlenecek içimde var öyle bi his annesine de güvenmem bari güvendiğim ellerde olsun bebeğim 😂😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Napim evlenme desem de evlenecek içimde var öyle bi his annesine de güvenmem bari güvendiğim ellerde olsun bebeğim 😂😂😂
Kaynanaya bende güvenmem ama direk anneme ver desem kabul etmezdi sanırım o yüzden tek büyüt demiştim 😅😅😅

90-100 yaşında adamlar kırkı BİLe beklemiyo bizimkiler mi bekleyecek yemem ben 🙈
Ahahha doğru dedin dedeler daha fena da ya ne bilecen işte insan bir vefa bekliyor benimkide evlenirdi kesin ama ayıp olmasın diye 40ın çıkmasını bekler 😅😅😅

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Tam bu konuyu açacaktirlm girdim yazını gördüm bugün var bu hal üstümde eşim işten geldi canını sıkan birşey mi var biri birşey mi dedi evde ben hariç herkes hasta kızlarım ve eşim onların bu Halide çok etkiledi beni doğrusu 15 gündür küçük kızım çok kötüydü sanki şuan bir yer bulsam böyle dağ tepe bağıra bağıra ağlasam konuşa konuşa içimi boşaltmak isterim son zamanlar korkularım endişelerim var sabahtan beri müthiş sancım var çocuklar hasta korkudan gidemiyorum hastaneye yatış verirler felan diye eşim aynı ay valla ben beni anlamıyorum ki nasıl.anlatayim size 😭😭😭🥺🥺🥺

Tüm sayfalar yüklendi.