Ohh salgılansın seratoninlerrrAllah iyiliğini versin mesajı yazdıktan sonra yazılanları okudum guldurdunuz beni eşim şimdi de aval aval yüzüne bakıyor 5 karış suratla otururken gülmeye başladım adam hormanlarimin alt üst olduğuna inanmayacak artık kafam gitti zannedecek bazen sen deli misin diyor diyorum tapu gibi belgem var oğlum bakırköy doğumluyum felan diyedoğum korkusundan bende bazen diyorum eşime ya doğumda ölürsem bak üçüncü sezaryanim korkuyorum diye adam diyor ki sen bunları düşünme ama söz ölürsen evlenmem kizlarimi kimseye ezdirmem ölme demiyorda içini rahat tut diyor bizde kafa gidiyor adamlar darmaduman
![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaa çok geçmiş olsun canım yaEn kötü derdimiz bunlar olsun Rabbim dermansız dert vermesin hicbirimize gülelim eğlenelim mutlu olalım esimizle çocuklarımızda diğer şeylerin üstesinden insan elbet bir şekilde geliyor
İshal kusma ateşle başladı sonra kulak akması ateş düşmedi antibiyotik başladım 10 dakika sonra çocuğum tanınmaz hale geldi boğazından üst tarafı şişti yine iğne yaptılar şişlik gitti ama hep yatıyor yada ayağımda sallanmak istiyor resmen depresyona girmiş gibi anlamadım valla
Aynen öyle ya biz sürünelim gerekirse de onşara bişey olmasın oğlum 2 aylıkken normaşde altını açtığımda gülücükler saçan çocuk nasıl ağlıyor altını dwğiştirirken gözler kıpkırmızı ağzından deli gibi saşya akıyor oluk oluk kusuyor çocuk meğer alt komşum koronaymış ilaç getiriyorlar ya kapıya saf ilaçları almaya asansör ile inmiş peşinede asansöre biz binmişiz kontrole götürücem diye çıkmıştım evden bizim ağzımız kapalı tabi çocuğun açık ilk oğluma geçti korona çocuğun eklemleri ağrıyordu besbelli altını açınca bacaklarını iterken nasıl yırtıyordu kendini hapşıra hapşıra banada geçirdi o 2 günde atlattı ben 10 gün süründümAntibiyotik mi alerji yaptı zehirledi acaba
Çocuklar hasta olmasın ya ne dilleri var ne ağızları dert anlatamıyorlar küçücük bedenleri güçsüz savunmasız masumlar
Son düzenleme: