Can sıkıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,212 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Can sıkıntısı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Allah iyiliğini versin mesajı yazdıktan sonra yazılanları okudum guldurdunuz beni eşim şimdi de aval aval yüzüne bakıyor 5 karış suratla otururken gülmeye başladım adam hormanlarimin alt üst olduğuna inanmayacak artık kafam gitti zannedecek bazen sen deli misin diyor diyorum tapu gibi belgem var oğlum bakırköy doğumluyum felan diye😂😂 doğum korkusundan bende bazen diyorum eşime ya doğumda ölürsem bak üçüncü sezaryanim korkuyorum diye adam diyor ki sen bunları düşünme ama söz ölürsen evlenmem kizlarimi kimseye ezdirmem ölme demiyorda içini rahat tut diyor bizde kafa gidiyor adamlar darmaduman 😂😂
Ohh salgılansın seratoninlerrr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En kötü derdimiz bunlar olsun Rabbim dermansız dert vermesin hicbirimize gülelim eğlenelim mutlu olalım esimizle çocuklarımızda diğer şeylerin üstesinden insan elbet bir şekilde geliyor

İshal kusma ateşle başladı sonra kulak akması ateş düşmedi antibiyotik başladım 10 dakika sonra çocuğum tanınmaz hale geldi boğazından üst tarafı şişti yine iğne yaptılar şişlik gitti ama hep yatıyor yada ayağımda sallanmak istiyor resmen depresyona girmiş gibi anlamadım valla
Yaa çok geçmiş olsun canım ya

Antibiyotik mi alerji yaptı zehirledi acaba

Çocuklar hasta olmasın ya ne dilleri var ne ağızları dert anlatamıyorlar küçücük bedenleri güçsüz savunmasız masumlar
Aynen öyle ya biz sürünelim gerekirse de onşara bişey olmasın oğlum 2 aylıkken normaşde altını açtığımda gülücükler saçan çocuk nasıl ağlıyor altını dwğiştirirken gözler kıpkırmızı ağzından deli gibi saşya akıyor oluk oluk kusuyor çocuk meğer alt komşum koronaymış ilaç getiriyorlar ya kapıya saf ilaçları almaya asansör ile inmiş peşinede asansöre biz binmişiz kontrole götürücem diye çıkmıştım evden bizim ağzımız kapalı tabi çocuğun açık ilk oğluma geçti korona çocuğun eklemleri ağrıyordu besbelli altını açınca bacaklarını iterken nasıl yırtıyordu kendini hapşıra hapşıra banada geçirdi o 2 günde atlattı ben 10 gün süründüm

Son düzenleme:

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank

Aynen öyle ya biz sürünelim gerekirse de onşara bişey olmasın oğlum 2 aylıkken normaşde altını açtığımda gülücükler saçan çocuk nasıl ağlıyor altını dwğiştirirken gözler kıpkırmızı ağzından deli gibi saşya akıyor oluk oluk kusuyor çocuk meğer alt komşum koronaymış ilaç getiriyorlar ya kapıya saf ilaçları almaya asansör ile inmiş peşinede asansöre biz binmişiz kontrole götürücem diye çıkmıştım evden bizim ağzımız kapalı tabi çocuğun açık ilk oğluma geçti korona çocuğun eklemleri ağrıyordu besbelli altını açınca bacaklarını iterken nasıl yırtıyordu kendini hapşıra hapşıra banada geçirdi o 2 günde atlattı ben 10 gün süründüm
İnsanların vurdum duymazligi işte nefret ediyorum böyle insanlar geberse sevinirim yani ne günahı var o yaşta korona geçirmiş valla çocukların hastalığının her türlüsü kötü kaldirilcak gibi değil ama masallahlari var yine iyi dayaniyorlar ya 😔😔

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Bu ara bir can sıkıntısı var ki ne hissettiğimi bazen şaşırıyorum yorgun hissediyorum bazen tam tersi enerjik bazen moralim çok bozuk oluyor çok sıkıldım günler geçmiyor ne yapsam bilmiyorum hiç bir sorun yok aslında herşey de yolunda ama dokunsalar ağlarım 😒
Ben geçen gece tatlı yaptım saat 11 de 🤗🤩

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ben geçen gece tatlı yaptım saat 11 de 🤗🤩
Ne tatlısı kız 😅😅😊

Yaa yavrum benim korona mı atlattı 🥺

Yok zaten hamilelik paketine ek geliyor o hormonlar 😂 bende öyleydim hatta bi ara şöyle bir travma yaşadım doğururken ölücem 😂 kocama diyodumkş nolur üvey anne elinde bırakma annen yada annem büyütsün diyodum 😂😂😂 oluyor böyle iç daralmaları göz yaşı hazırda bekliyor sanki
Belli başlı duygular mutlaka yaşanıyor demek ki bende doğumda sorun çıkmasından korkuyorum düşünürken bazen gözlerim doluyor 🥺
Sonra saçmalama ruh hastası mısın ne bu saçma düşünceleri diyorum kendi kendime😃

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank

Çok geçmiş oldun cnm ya

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
İnsanların vurdum duymazligi işte nefret ediyorum böyle insanlar geberse sevinirim yani ne günahı var o yaşta korona geçirmiş valla çocukların hastalığının her türlüsü kötü kaldirilcak gibi değil ama masallahlari var yine iyi dayaniyorlar ya 😔😔
Sorma canım yaa sorma öldürüyodum kadının zaten

Belli başlı duygular mutlaka yaşanıyor demek ki bende doğumda sorun çıkmasından korkuyorum düşünürken bazen gözlerim doluyor 🥺
Sonra saçmalama ruh hastası mısın ne bu saçma düşünceleri diyorum kendi kendime😃
Hahaha sende başlamışsın o zaman dans. Diyip evin ortasında dans ediyoruz bu saatten sonra 😂

Çok geçmiş oldun cnm ya
Saol canım benim allah tüm yavrularımızı sakınsın

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Hiç bilemiyorum erken sanki o duygusal moodlara girmek için ama gerçekten bazen çok üzgün hissediyorum çok sıkılıyorum herşeyi düşünür oldum doğum ocak ayında ben şimdiden oğlumu düşünüyorum ne yapsam annem bakabilir mi artık bizi çok arıyor acaba bir travma olur mu veya gün içinde başka bir şeye takılıyor aklım onu düşünüp duruyorum
Nur bende biraz hormonlarım bozuldu beni arıyorlar şimdiye kadar erkekti şimdi niye kız dediler niye böyle alışveriş nasıl yapacaksınız eşimde karıştı devreleri kızmı erkekmi niye böyle yaptı doktor özelde gidelim tam ögrenelim diyor

Tüm sayfalar yüklendi.