Can sıkıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,050 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Can sıkıntısı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 50
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 2
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nur bende biraz hormonlarım bozuldu beni arıyorlar şimdiye kadar erkekti şimdi niye kız dediler niye böyle alışveriş nasıl yapacaksınız eşimde karıştı devreleri kızmı erkekmi niye böyle yaptı doktor özelde gidelim tam ögrenelim diyor
Canım ne olacak kız erkek niye bu kadar takıldı lar ki eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun o yeter

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Eee bilmiyprmusun dedikodu arıyorlar çekemeyenler
Fırsat verme canım gelene bin şükür aldıklarımızı da giydiririz mavi almışız ne olacak benim arkadaşım doğuma kadar erkek dendi bir doğdu kız iğnesinden ipliğe odasına kadar mavi kapı süsü de erkek adı yazıyor ne olacak ne kadar şükür süz insanlar millet dünya para koyuyor bir çocuk sahibi olabilmek için

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Fırsat verme canım gelene bin şükür aldıklarımızı da giydiririz mavi almışız ne olacak benim arkadaşım doğuma kadar erkek dendi bir doğdu kız iğnesinden ipliğe odasına kadar mavi kapı süsü de erkek adı yazıyor ne olacak ne kadar şükür süz insanlar millet dünya para koyuyor bir çocuk sahibi olabilmek için
Ben 7nları dinlemem bike eşim havalarda kız olacak diye süslü kıyafetlere bakuyor😂😂😂

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Boşver o zaman canım hiç takma tekrar da gitme doktora daha geçen gittik gerek yok bir sonraki kontrolünde yine sorarsın için rahat değilse
Doktora, gitmem daha bir ay sonra kontrol var zaten o zansbbçn giderim zaten kasımda alırız bir iki tane dogunca anneme derim eşimle gider alur

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bu ara bir can sıkıntısı var ki ne hissettiğimi bazen şaşırıyorum yorgun hissediyorum bazen tam tersi enerjik bazen moralim çok bozuk oluyor çok sıkıldım günler geçmiyor ne yapsam bilmiyorum hiç bir sorun yok aslında herşey de yolunda ama dokunsalar ağlarım 😒
Dün aksm flim izliyorum orda sevdiğim bir adam öldü eşim işten geliyor telefon açtı bana birşey lazım mı diye bende o sıra ağlıyordum eşim dedi ne oldu ne olsun dedim fekeli öldü oda halla halla tüh dedi bende dalga geçme çok üzüldüm yazık adama çok iyiydi dedi sen nerdesin kocam dedim cenazeye yetiş bari dedim oda dalga geçiyor dur yetisicem helvasını da aliyim dedi 😀 sonra cenaze merasimi başladı hakkınızı helal edin iyi bilirmiydiniz diyo hoca bende açmışım elimi iyi bilirdik helal olsun mekanı cennetlik flaan diye TV konusuyorum oda beni izliyor garip garip bakıyor ,😀 bugünse kafamı kaldircak halim yok tuhaf birşey

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Dün aksm flim izliyorum orda sevdiğim bir adam öldü eşim işten geliyor telefon açtı bana birşey lazım mı diye bende o sıra ağlıyordum eşim dedi ne oldu ne olsun dedim fekeli öldü oda halla halla tüh dedi bende dalga geçme çok üzüldüm yazık adama çok iyiydi dedi sen nerdesin kocam dedim cenazeye yetiş bari dedim oda dalga geçiyor dur yetisicem helvasını da aliyim dedi 😀 sonra cenaze merasimi başladı hakkınızı helal edin iyi bilirmiydiniz diyo hoca bende açmışım elimi iyi bilirdik helal olsun mekanı cennetlik flaan diye TV konusuyorum oda beni izliyor garip garip bakıyor ,😀 bugünse kafamı kaldircak halim yok tuhaf birşey
Aynen dün bende izledim oturdum fatiha okudum diyor Allahım sana akıl fikir versin sana diyor adam gerçekten ölmedi filmde öldü dedim sen ne bilirsin dedim Allah iyi etsin dşyoe😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.