Can sıkıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,045 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Can sıkıntısı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ahahha bende böyle anneler gününde babalar gününde falan reklam hazırlanır ya onlara çok ağlardım birde belgesel çok izlerim orada kardeşleri annesi ile yolculukta olan bir kaplan ailesi vardı ama en küçüğü cılız kalmıştı anne baba kabul etmiyordu yolda tehlikelerden korumuyordu itip kalkıyorlardı yavrucağı en son açlıktan hali kalmadı ölecekti kardeşi geri döndü kaldırdı onu yola beraber devam ettiler ay ben buna bir ağladım 😅😅😅😅
😂😂😂😂😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bir sinir acisindan uğramadı ya şöyle sinir acisindan da ugrasaydi son son hamileligin sorunu diye şöyle biraz azarlasam herkesi ama tam dersi duygusal oldum geçen eşim bir laf dedi aslında kizilicak aglatilicak birşey değildi gülerek dedi bense oturdum ağladım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir sinir acisindan uğramadı ya şöyle sinir acisindan da ugrasaydi son son hamileligin sorunu diye şöyle biraz azarlasam herkesi ama tam dersi duygusal oldum geçen eşim bir laf dedi aslında kizilicak aglatilicak birşey değildi gülerek dedi bense oturdum ağladım
Haklısın canım ilk aylar çok sinirli oldum eşime ters yapıyordum kardeşim evime bile gelmek istemedi hatta son aylara da duygusala bağlıyoruz öyle gidiyor 😅😅

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklısın canım ilk aylar çok sinirli oldum eşime ters yapıyordum kardeşim evime bile gelmek istemedi hatta son aylara da duygusala bağlıyoruz öyle gidiyor 😅😅
Şanslısın ben o sinirlilik hiç denk gelmedi ya keşke gelse nasibini aldircagim insan vardı bir kactane hamilelikle yirtardim ama malesef hep ağlayan taraf oldum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yapamıyorum ya keşke olsa dokunsalar aglicam da 😀 neyse bende lohusa donemide çok önemliymiş oyle diyorlar anne adayını üzmemek stres yaptırmamak lazımmış süt için bende son son orda sinir olurum zaten emin ol kaynana karışma yuzunden numaraya gerek kalmicak sinir olurum 🥰
Ay kaynana sorunsalı 🤦‍♀️ bende şimdiden onu düşünüyorum 😒

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ay kaynana sorunsalı 🤦‍♀️ bende şimdiden onu düşünüyorum 😒
Valla bende onu düşünüyorum ama izin vermicem annemler borç batak içinde torun geliyor diye neler yaptılar kadın iki alt katımda emekli iki kira parası alıyor daha bir lirasını görmedim üstüne doğsun alınır diye diye herşeyi eşimle aileme aldırdı birde üstüne gelicek bebeğime karışırsa vay hâline valla işte o zaman laz damarım tutar 😀 şuana kadar sessizdim laz damarım tutmadı ama o zaman tutar

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende onu düşünüyorum ama izin vermicem annemler borç batak içinde torun geliyor diye neler yaptılar kadın iki alt katımda emekli iki kira parası alıyor daha bir lirasını görmedim üstüne doğsun alınır diye diye herşeyi eşimle aileme aldırdı birde üstüne gelicek bebeğime karışırsa vay hâline valla işte o zaman laz damarım tutar 😀 şuana kadar sessizdim laz damarım tutmadı ama o zaman tutar
Oo severim lazları valla dobra insanlar 😅😅 en iyisini yaparsın bende fırsat vermem ama gelmek isterse mecbur birşey diyemez insan ilk oğlumda kayınbabam (Allah uzun ömür versin 🤲😅 gerçekten çok severim bir isimli yaptırdı altın) kaynanamda ince battaniye almıştı 😒 başka birşey görmedik şimdi eltim doğum yapmak üzere bakalım ona neler yapacak daha kıymetlidir de benden 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar