Can sıkıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,053 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Can sıkıntısı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 17
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 1
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Aynen dün bende izledim oturdum fatiha okudum diyor Allahım sana akıl fikir versin sana diyor adam gerçekten ölmedi filmde öldü dedim sen ne bilirsin dedim Allah iyi etsin dşyoe😂😂😂
Aynı diziyi izlemisiz bende çok etkilendim çok ağladım Fatiha okudum hakkımı helal ettim cennetlik dedim adam tuhaf tuhaf suratıma bakıyor bugünde baş dönmesinden kafamı kaldıramıyorum

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Aynı diziyi izlemisiz bende çok etkilendim çok ağladım Fatiha okudum hakkımı helal ettim cennetlik dedim adam tuhaf tuhaf suratıma bakıyor bugünde baş dönmesinden kafamı kaldıramıyorum
Adam diyor diz kadınlar hamileyken psikopat oluyorsunuz ay cnm geçmiş olsun niye o kadar başın dönüyor

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Adam diyor diz kadınlar hamileyken psikopat oluyorsunuz ay cnm geçmiş olsun niye o kadar başın dönüyor
Valla bu 3 gündür var bende birşeyler ama çözemedim ya iki gündür bel ağrısından ölüyordum mide bulantısindan akıntı desen aldı başını gidiyor bugünde sabah başım çok döndü ayaktayken Allah'tan eşim aniden tuttu da kafamı bir yere vurmadım sabahtan beri şimdide ayağa kalksam evin yeri degsiiyor resmen

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Valla bu 3 gündür var bende birşeyler ama çözemedim ya iki gündür bel ağrısından ölüyordum mide bulantısindan akıntı desen aldı başını gidiyor bugünde sabah başım çok döndü ayaktayken Allah'tan eşim aniden tuttu da kafamı bir yere vurmadım sabahtan beri şimdide ayağa kalksam evin yeri degsiiyor resmen
Kaç haftalık hamilesin cnm ben unuturum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Dün aksm flim izliyorum orda sevdiğim bir adam öldü eşim işten geliyor telefon açtı bana birşey lazım mı diye bende o sıra ağlıyordum eşim dedi ne oldu ne olsun dedim fekeli öldü oda halla halla tüh dedi bende dalga geçme çok üzüldüm yazık adama çok iyiydi dedi sen nerdesin kocam dedim cenazeye yetiş bari dedim oda dalga geçiyor dur yetisicem helvasını da aliyim dedi 😀 sonra cenaze merasimi başladı hakkınızı helal edin iyi bilirmiydiniz diyo hoca bende açmışım elimi iyi bilirdik helal olsun mekanı cennetlik flaan diye TV konusuyorum oda beni izliyor garip garip bakıyor ,😀 bugünse kafamı kaldircak halim yok tuhaf birşey
Ahahha bende böyle anneler gününde babalar gününde falan reklam hazırlanır ya onlara çok ağlardım birde belgesel çok izlerim orada kardeşleri annesi ile yolculukta olan bir kaplan ailesi vardı ama en küçüğü cılız kalmıştı anne baba kabul etmiyordu yolda tehlikelerden korumuyordu itip kalkıyorlardı yavrucağı en son açlıktan hali kalmadı ölecekti kardeşi geri döndü kaldırdı onu yola beraber devam ettiler ay ben buna bir ağladım 😅😅😅😅

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ahahha bende böyle anneler gününde babalar gününde falan reklam hazırlanır ya onlara çok ağlardım birde belgesel çok izlerim orada kardeşleri annesi ile yolculukta olan bir kaplan ailesi vardı ama en küçüğü cılız kalmıştı anne baba kabul etmiyordu yolda tehlikelerden korumuyordu itip kalkıyorlardı yavrucağı en son açlıktan hali kalmadı ölecekti kardeşi geri döndü kaldırdı onu yola beraber devam ettiler ay ben buna bir ağladım 😅😅😅😅
Bende fekeliye ağladım resmen tanıdığım birinin cenazesini kaldırdım öyle dualar ettim bu gebelik var ya beni değişik bir hale soktu ya kendime şaşırıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.