Can sıkıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Can sıkıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,205 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Can sıkıntısı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 8
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kaynanaya bende güvenmem ama direk anneme ver desem kabul etmezdi sanırım o yüzden tek büyüt demiştim 😅😅😅
Hayır ama ben bunu teklif ederken dedim ki anneme verirsen annemde görür annende dedim onlar kendi aralarında paslaşırlar 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tam bu konuyu açacaktirlm girdim yazını gördüm bugün var bu hal üstümde eşim işten geldi canını sıkan birşey mi var biri birşey mi dedi evde ben hariç herkes hasta kızlarım ve eşim onların bu Halide çok etkiledi beni doğrusu 15 gündür küçük kızım çok kötüydü sanki şuan bir yer bulsam böyle dağ tepe bağıra bağıra ağlasam konuşa konuşa içimi boşaltmak isterim son zamanlar korkularım endişelerim var sabahtan beri müthiş sancım var çocuklar hasta korkudan gidemiyorum hastaneye yatış verirler felan diye eşim aynı ay valla ben beni anlamıyorum ki nasıl.anlatayim size 😭😭😭🥺🥺🥺
Ben anneme derdim böyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum diye bana derdi ki rahat batıyor sana sanırsın annem değil kaynanam 😂

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Tam bu konuyu açacaktirlm girdim yazını gördüm bugün var bu hal üstümde eşim işten geldi canını sıkan birşey mi var biri birşey mi dedi evde ben hariç herkes hasta kızlarım ve eşim onların bu Halide çok etkiledi beni doğrusu 15 gündür küçük kızım çok kötüydü sanki şuan bir yer bulsam böyle dağ tepe bağıra bağıra ağlasam konuşa konuşa içimi boşaltmak isterim son zamanlar korkularım endişelerim var sabahtan beri müthiş sancım var çocuklar hasta korkudan gidemiyorum hastaneye yatış verirler felan diye eşim aynı ay valla ben beni anlamıyorum ki nasıl.anlatayim size 😭😭😭🥺🥺🥺
Rabbim şifa versin kendi derdini cekiyorsun da evde çocuk hasta olunca zor

Hayır ama ben bunu teklif ederken dedim ki anneme verirsen annemde görür annende dedim onlar kendi aralarında paslaşırlar 😂

Ben anneme derdim böyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum diye bana derdi ki rahat batıyor sana sanırsın annem değil kaynanam 😂
Valla hiç iyi niyetli olamıycam tmm oda bakar ama annemin bakımı bi başka

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yaa canım çocuklar da seni etkilemiş sanırım çok geçmiş olsun hastalık hali kendine de dikkat et lütfen benim oğlan okulda gün boyu eşimde gececi olduğu için gün boyu tek kalıyorum o yüzden çok sıkılıyorum rutin bir düzen istiyorum sabah eşim ile gitse geldiğinde aynı sofraya otursak önceden bu kadar takmıyordum ama gece yalnız yatakta uyuyunca veya sofraya tek oğlumla oturunca fark ediyorum elden de birşey gelmiyor

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank

Allah iyiliğini versin mesajı yazdıktan sonra yazılanları okudum guldurdunuz beni eşim şimdi de aval aval yüzüne bakıyor 5 karış suratla otururken gülmeye başladım adam hormanlarimin alt üst olduğuna inanmayacak artık kafam gitti zannedecek bazen sen deli misin diyor diyorum tapu gibi belgem var oğlum bakırköy doğumluyum felan diye😂😂 doğum korkusundan bende bazen diyorum eşime ya doğumda ölürsem bak üçüncü sezaryanim korkuyorum diye adam diyor ki sen bunları düşünme ama söz ölürsen evlenmem kizlarimi kimseye ezdirmem ölme demiyorda içini rahat tut diyor bizde kafa gidiyor adamlar darmaduman 😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Annelerin en sevdiğim sözlerinden değişmez bu sanırım rahat batıyor sana lafı 😅😅😅

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim şifa versin kendi derdini cekiyorsun da evde çocuk hasta olunca zor

Valla hiç iyi niyetli olamıycam tmm oda bakar ama annemin bakımı bi başka
Amin canım valla benim kız ilaç içince şişiyor gözleri felan ilaçsız yatıyor 15 gündür üç yaşında daha ama yataktan çıkmıyor benimle dahi konusmuyor hiç dün anne diye seslendi sanki ilk defa konuşuyormuş gibi sevindim ay ruh halim kaçtı yine yazarken ağladım rabbim onları korusun cok zor geciyor valla 😭😭

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yokmuu cenazeden doğacak bir aşkımız 😂😂😂

Alayına teneşir onların 😂😂
Hemen gardaşıma bir cenaze aşkı 1.5 söylüyorum ekstra 😅😅😅👍👍

Amin canım valla benim kız ilaç içince şişiyor gözleri felan ilaçsız yatıyor 15 gündür üç yaşında daha ama yataktan çıkmıyor benimle dahi konusmuyor hiç dün anne diye seslendi sanki ilk defa konuşuyormuş gibi sevindim ay ruh halim kaçtı yine yazarken ağladım rabbim onları korusun cok zor geciyor valla 😭😭
Allah allah neyi var canım

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Yaa canım çocuklar da seni etkilemiş sanırım çok geçmiş olsun hastalık hali kendine de dikkat et lütfen benim oğlan okulda gün boyu eşimde gececi olduğu için gün boyu tek kalıyorum o yüzden çok sıkılıyorum rutin bir düzen istiyorum sabah eşim ile gitse geldiğinde aynı sofraya otursak önceden bu kadar takmıyordum ama gece yalnız yatakta uyuyunca veya sofraya tek oğlumla oturunca fark ediyorum elden de birşey gelmiyor
En kötü derdimiz bunlar olsun Rabbim dermansız dert vermesin hicbirimize gülelim eğlenelim mutlu olalım esimizle çocuklarımızda diğer şeylerin üstesinden insan elbet bir şekilde geliyor

Hemen gardaşıma bir cenaze aşkı 1.5 söylüyorum ekstra 😅😅😅👍👍

Allah allah neyi var canım
İshal kusma ateşle başladı sonra kulak akması ateş düşmedi antibiyotik başladım 10 dakika sonra çocuğum tanınmaz hale geldi boğazından üst tarafı şişti yine iğne yaptılar şişlik gitti ama hep yatıyor yada ayağımda sallanmak istiyor resmen depresyona girmiş gibi anlamadım valla

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
En kötü derdimiz bunlar olsun Rabbim dermansız dert vermesin hicbirimize gülelim eğlenelim mutlu olalım esimizle çocuklarımızda diğer şeylerin üstesinden insan elbet bir şekilde geliyor

İshal kusma ateşle başladı sonra kulak akması ateş düşmedi antibiyotik başladım 10 dakika sonra çocuğum tanınmaz hale geldi boğazından üst tarafı şişti yine iğne yaptılar şişlik gitti ama hep yatıyor yada ayağımda sallanmak istiyor resmen depresyona girmiş gibi anlamadım valla
Çok geçmiş olsun canım hali yok normaldir biz bile hasta olunca kimseyi görmüyor bazen gözümüz

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank

Antibiyotik mi alerji yaptı zehirledi acaba

Antibiyotik mi alerji yaptı zehirledi acaba
Çocuklar hasta olmasın ya ne dilleri var ne ağızları dert anlatamıyorlar küçücük bedenleri güçsüz savunmasız masumlar

Tüm sayfalar yüklendi.