Canlarım bisey sorcam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Canlarım bisey sorcam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,371 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarım bisey sorcam
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozlem kzlrmk.

...

Moderator
Mod
rank
Yeni dogan icin granul sabun mu daha cok tercih ediliyor sıvı sabun mu makinede yıkamak için size sorup oyle almak istyorum liste hazirliyorum da 🤗 birde hastanede doğum sonrasi kullanmak icin depend mi yoksa lohusa pedi mi ikisinin arasindaki fark ne🤔? Şimdilik bukadar soracaklarim canlarm😇
Canım ben her çocuğumda granül sabun kullandım.Bundada öyle yapacağım inşaAllah.☺️

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Yeni dogan icin granul sabun mu daha cok tercih ediliyor sıvı sabun mu makinede yıkamak için size sorup oyle almak istyorum liste hazirliyorum da 🤗 birde hastanede doğum sonrasi kullanmak icin depend mi yoksa lohusa pedi mi ikisinin arasindaki fark ne🤔? Şimdilik bukadar soracaklarim canlarm😇
Deterjan olarak üni baby sensitive sıvı ve depend öneriyorum 🤚🏻

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Deterjan olarak üni baby sensitive sıvı ve depend öneriyorum 🤚🏻
Tamam balım benim cok sagol🙏🏻🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ben her çocuğumda granül sabun kullandım.Bundada öyle yapacağım inşaAllah.☺️
Evet canim bende kizimdayken granul sabun kullandim da bunda ne yapsam acaba diye karar veremedim vala binbir cesit sey var insan ne alacagini sapıtıyor 😅

Ben sıvı deterjan kullanmıştım. Yine sıvı deterjan alacagm makine de yıkamak için. Depend hasta bezi olarak geciyor kılot gibi giyebılıyorsun bence o daha rahat
Tamam kuzum ben hic kullanmadim o depend ti oyuzden fikir almak istedim sizlerden baya kalin demi ici sizdirirsa rezil oluruz valla 😅

Canım ben uni baby sıvı deterjan kullanıyorum hala doğum içinde sezeryan olacaksa ped kullanmana izin veriyor Dr sezeryanda dikişleri terlettiği için hasta bezi depend kullanmana izin vermiyorlar
Aaa öylemi canım🤔 peki ped yetiyor mu disina sizdirmiyor mu

Son düzenleme:

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben sıvı deterjan tercih etmiştim Dalin marka çokta memnundum. Ped olarakra lohusa pedi kullanmıştım cnm

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İlk çocukta Dalin granül sabundan da almıştım sıvı deterjan yumuşatıcısı nida elde yıkamak için sabunu makine için sıvı deterjan kullanmıştım doğumda sezeryanla doğum yapmıştım külot bez kullanmıştım 7 li paket almıştım zaten 3 tane kullandıktan sonra kanamam durmuştu leke gelir falan diye günlük ped takmıştım kilot bez yatarken ordan burdan cikarmi çok olurmu diye endişe etmeden rahat rahat yatip oturmami sağlamıştı bu doğumda da aynılarını kullanicam nasipse

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Tamam balım benim cok sagol🙏🏻🥰

Evet canim bende kizimdayken granul sabun kullandim da bunda ne yapsam acaba diye karar veremedim vala binbir cesit sey var insan ne alacagini sapıtıyor 😅

Tamam kuzum ben hic kullanmadim o depend ti oyuzden fikir almak istedim sizlerden baya kalin demi ici sizdirirsa rezil oluruz valla 😅

Aaa öylemi canım🤔 peki ped yetiyor mu disina sizdirmiyor mu
Cansın 🥰

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben uni baby yenidoğan kullandım o ensesine kadar sı*tı uni baby temizledi 😂 hastanede depend ve hasta bezi ikiside vardı doğum öncesinde cırtlı bez daha kolay oluyor çünkü sürekli açıklık bakıyolar doğum sonrası depend tutmadı beni kanama hep dışarı çıktı hasta beziyle 2 3 gün dolaştım sonra depende geçtim bence her ikisinide al

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Granül kullaniyorm memnun değil sadece kokusu var bitsin sıvı alcam

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Granül kullaniyorm memnun değil sadece kokusu var bitsin sıvı alcam
Hmm tamam kuşum🤔🤗

Dogru diyosun canim ben kizimda dogum yaptigimda arastirma hastanesi olunca vermislerdi de özelde heralde vermiyolar o yuzden alacam bende . Dogru diyosun bana da ozaman kocaman hasta bezi anca yetmisti🤔
Ben uni baby yenidoğan kullandım o ensesine kadar sı*tı uni baby temizledi 😂 hastanede depend ve hasta bezi ikiside vardı doğum öncesinde cırtlı bez daha kolay oluyor çünkü sürekli açıklık bakıyolar doğum sonrası depend tutmadı beni kanama hep dışarı çıktı hasta beziyle 2 3 gün dolaştım sonra depende geçtim bence her ikisinide al

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar