Canlarım bisey sorcam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Canlarım bisey sorcam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,371 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarım bisey sorcam
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozlem kzlrmk.

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yerimm😬😬🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladim balım aynen olmazsa deterjan ikisinden de alirim ya ama dedigim gibi bu hasta bezi mi kulot bez mi yoksa lohusa pedi mi onda bir turlu karar veremedim 🤔 ozellikle depend mi alsam yoksa direk saglam olsun hasta bezi mi alsam diye düşündüm 🤔 ama arkadasin biri eger sezeryan olacaksan ikisi de göbeğini kapatacagi icin kullandirtmiyolar dedi e ped alsam oda yetecek mi okadar kana🤣
İlk çocukta Dalin granül sabundan da almıştım sıvı deterjan yumuşatıcısı nida elde yıkamak için sabunu makine için sıvı deterjan kullanmıştım doğumda sezeryanla doğum yapmıştım külot bez kullanmıştım 7 li paket almıştım zaten 3 tane kullandıktan sonra kanamam durmuştu leke gelir falan diye günlük ped takmıştım kilot bez yatarken ordan burdan cikarmi çok olurmu diye endişe etmeden rahat rahat yatip oturmami sağlamıştı bu doğumda da aynılarını kullanicam nasipse

Abc hassas ciltlere özel olanı aldım canım ben 😊 ya bu bez konusunda çok kafa karışıklığı oluyor yorumlardan dolayı ama hastanede kullanmak için iki adet hasta bezi iki adet depend koyacağım çantaya kanama çok olursa hasta bezini kullanırım olmazsa depend takarım diye düşündüm 😅😅
Sanirim bende öyle yapacam canım en saglami o. Peki sezeryanda göbeğini kapatmıyor mu bu depend yada hasta bezi dikis yerlerini onu nasil yaptin ilk doğumunda canım 🤔

Abc hassas ciltlere özel olanı aldım canım ben 😊 ya bu bez konusunda çok kafa karışıklığı oluyor yorumlardan dolayı ama hastanede kullanmak için iki adet hasta bezi iki adet depend koyacağım çantaya kanama çok olursa hasta bezini kullanırım olmazsa depend takarım diye düşündüm 😅😅
Sanirim bende öyle yapacam canım en saglami o. Peki sezeryanda göbeğini kapatmıyor mu bu depend yada hasta bezi dikis yerlerini onu nasil yaptin ilk doğumunda canım 🤔

Son düzenleme:

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Tamam balım benim cok sagol🙏🏻🥰

Evet canim bende kizimdayken granul sabun kullandim da bunda ne yapsam acaba diye karar veremedim vala binbir cesit sey var insan ne alacagini sapıtıyor 😅

Tamam kuzum ben hic kullanmadim o depend ti oyuzden fikir almak istedim sizlerden baya kalin demi ici sizdirirsa rezil oluruz valla 😅

Aaa öylemi canım🤔 peki ped yetiyor mu disina sizdirmiyor mu
Ben 2 kere sezeryan oldum cok kanamam olmadi oyuzden sadece ped aliyorum yanima bitanede hasta bezi hastaneden istiyolar kendimi hiswedene kadar altima sermek icin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar