Canlarımmm neye aşerdiniz yada aşeriyorsunuz😍🤤

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Canlarımmm neye aşerdiniz yada aşeriyorsunuz😍🤤 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,826 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarımmm neye aşerdiniz yada aşeriyorsunuz😍🤤
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Heyatim

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Vala diyorum ya ne isteyeceği belli olmuyor ki kızımda gayet normal erik yemiştim bunda şalgam suyu çekince şaşırdım 😂😂 ama seninki süpermiş vala oooo tamda yerindesin vala kebaplar baklavalar allahım😄💃💃💃😄
Kız ben hamile kalınca çok yiyorum bazende adama eziyet 7ldun diye abartıyorum getir market sagolsun gece 12 de bile açık😂😂

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kız ben hamile kalınca çok yiyorum bazende adama eziyet 7ldun diye abartıyorum getir market sagolsun gece 12 de bile açık😂😂
Amaamaaannn verirsin doğumdan sonra can boğazdan gelir ne yapalım bende 172 boyum 78 kiloyum şu an fazlayım daha 16+4 haftalığız ama ne yapiyim artik dogumdan sonra sıkıp vercem kiloları. Doğuma heralde rahat 100 le girerim 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızımda 72 kilo ile hamile kalmıştım 92 ile doğuma girdim ideal almıştım. Ama bunda 78 ile hamile kaldım öyle olunca bunda biraz alacak gibiyim🙄😣
Amaamaaannn verirsin doğumdan sonra can boğazdan gelir ne yapalım bende 172 boyum 78 kiloyum şu an fazlayım daha 16+4 haftalığız ama ne yapiyim artik dogumdan sonra sıkıp vercem kiloları. Doğuma heralde rahat 100 le girerim 😂😂😂

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızımda 72 kilo ile hamile kalmıştım 92 ile doğuma girdim ideal almıştım. Ama bunda 78 ile hamile kaldım öyle olunca bunda biraz alacak gibiyim🙄😣
İlk ogluma 50 kilodan doguma 70 kilo gittim 5 kilo dogdu oglum şimdide yine 50 kilo la hamile kaldım 60 kiloyum 21 +4 günlügüz

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Benimde canım ekşi ot çekmişti deli gibi 😬😬 sarı cicekleri var sapları ekşi. küçükken sokakta oynarken yerdik kuzenimle yerden koparıp. Onun tadı nasıl aklımda kaldıysa deli gibi onu aradık. Annem hemencik buldu saolsun katır kutur yemiştim 😬 eşim gorukce şok geciriyordu o istahima 😋😋😋

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Benimde canım ekşi ot çekmişti deli gibi 😬😬 sarı cicekleri var sapları ekşi. küçükken sokakta oynarken yerdik kuzenimle yerden koparıp. Onun tadı nasıl aklımda kaldıysa deli gibi onu aradık. Annem hemencik buldu saolsun katır kutur yemiştim 😬 eşim gorukce şok geciriyordu o istahima 😋😋😋
Ekşi ot evet canım biliyorum onu . O an insan nasıl yediğini bilmiyor vala😂😂

Ipekdilan123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben ilk hamileliğimde kızımda deli gibi erik yemiştim. Bu hamileliğimde canım hiçbir sey çekmedi şu ana kadar 2 3 gündür canım deli gibi şalgam suyu istiyor 2 küçük içtim ama bana misin demiyor😅 kasa kasa icesim var akşam markete gidecem Allah ne verdiyse artık 😂 bu kadar çok istiyosa dedim tamam bunda da şalgam suyuna aşeriyorum 😂tuhaf biraz😂
34 haftalık hamileyim ve hic birşey aşermedim 😂 doğumdan once numara yapacam canm çekti diye😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar