Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hmmm buda benimki gibi değişik bir aşerme hadi bakalım hemen yapan yer varsa al ye canım içinde kalmasın . Adanali misin yoksa mumbar deynce aklima adana geldi ilk
ilk hamileliğim de elma suyu çekmişti ne alakaysa , bunda Allah ne verdiyse valla incir , haşhaşlı nokul, şalgam , değişik tatlılar , içimden boğazsak bi cimcime canavar çıkacak
ilk hamileliğim de elma suyu çekmişti ne alakaysa , bunda Allah ne verdiyse valla incir , haşhaşlı nokul, şalgam , değişik tatlılar , içimden boğazsak bi cimcime canavar çıkacak
Geçen bimde domates suyu satılıyordu yeni göeçemül eşim bana diyor faydalı şeyler ye iç sana akımmı dedi git kendine al dedim diyor kan yapar sizce alıyımmı kızlar
Geçen bimde domates suyu satılıyordu yeni göeçemül eşim bana diyor faydalı şeyler ye iç sana akımmı dedi git kendine al dedim diyor kan yapar sizce alıyımmı kızlar