Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar ben ilk hamileliğimde kızımda deli gibi erik yemiştim. Bu hamileliğimde canım hiçbir sey çekmedi şu ana kadar 2 3 gündür canım deli gibi şalgam suyu istiyor 2 küçük içtim ama bana misin demiyor kasa kasa icesim var akşam markete gidecem Allah ne verdiyse artık bu kadar çok istiyosa dedim tamam bunda da şalgam suyuna aşeriyorum tuhaf biraz
Bende oğlumda kaşık kaşık Nutella gömerdim pasta alırdım yerdim baklava hiç sevmem rüyamda gördüm oğluma hamile iken onu bile yedim erkek tatlıyı seviyor sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cumartesi gitmeyi düşünüyorum nasip olursa yazarım canım
Erkek kız fark etmiyor bazen hep ekşi yiyorum eşime diyorum tatlı sevmem daha sonra bazen ttali çekiyor canm istiyorum diyor sende bir karar ver tatlicimisin eksici mi kafam karıştı diye
Erkek kız fark etmiyor bazen hep ekşi yiyorum eşime diyorum tatlı sevmem daha sonra bazen ttali çekiyor canm istiyorum diyor sende bir karar ver tatlicimisin eksici mi kafam karıştı diye
Ya ben buldum canım işte cumartesi kısmetse gidip bakayım tadına diyorum ama inşallah güzeldir zaten midem herşeyi kabul etmiyor ağır bir yemekse diye düşünmeden edemiyorum
Sever misin canım
Sever misin canım
Yok canım hataylıyım komşumuz adana ama hiç yemedim inşallah güzeldir