Sonda mi takiyorlar niye kiBen hiç sevmiyorum o işleri yasondayı takarken bile şekilden şekile girdim acısına mı yanıyım, elin yabancısına açtım ona mı yanıyım. Bu kadınların işi çok zor valla
![]()
Sonda mi takiyorlar niye kiBen hiç sevmiyorum o işleri yasondayı takarken bile şekilden şekile girdim acısına mı yanıyım, elin yabancısına açtım ona mı yanıyım. Bu kadınların işi çok zor valla
![]()
KatılıyorumSezeryan da sonda takıyorlar belden uyuşturma olduğu için idrarı yaptığını hissetmiyorsun
Ayşem aciyormuKatılıyorum
Altan muayene miAyşem aciyormu
Hayır ben ne takılırken hissettim ne de çıkarırken çünkü uyusturdujtan sonra takılıyor cikariken de hiç bir acı hissetmiyorsun
Bendeki durumAyşem aciyormu
Benim ikinciyi uyuşturmadan taktı hain kadınHayır ben ne takılırken hissettim ne de çıkarırken çünkü uyusturdujtan sonra takılıyor cikariken de hiç bir acı hissetmiyorsun
Yaa neden kiBendeki durumValla kuzum ilk gebelikte uyuşturduktan sonra takmışlardı hiç hissetmedim. İkinci de uyuşturmadan taktılar çok ağladım yanmam oldu, eşime bağırdım senin yüzünden bu haldeyim diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim ikinciyi uyuşturmadan taktı hain kadın![]()
Oyyyy mervem kıyamam sanaBendeki durumValla kuzum ilk gebelikte uyuşturduktan sonra takmışlardı hiç hissetmedim. İkinci de uyuşturmadan taktılar çok ağladım yanmam oldu, eşime bağırdım senin yüzünden bu haldeyim diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim ikinciyi uyuşturmadan taktı hain kadın![]()
Teşekkür ederim birtanemHayır ben ne takılırken hissettim ne de çıkarırken çünkü uyusturdujtan sonra takılıyor cikariken de hiç bir acı hissetmiyorsun