Rica ederim tatlımOyyyy mervem kıyamam sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim birtanem

Rica ederim tatlımOyyyy mervem kıyamam sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim birtanem
Bende sas beş bakıyorum sonra birden ses gelince uyanıyorumGözlerim gidiyor ha![]()
Ameliyat sırasın da takılmasını istedim, bana dedi aşağıda çok kişi var, 10 kişi mi görsün 1 kişi mi görsün. Öyle deyince kabul ettim ama berbat acıydı. İlki başka hastaneydi hiç sormadan uyuşturunca takmışlardıYaa neden ki![]()
Ahahha bende bende Kayra da çok tatli uyuyor wsim gelseydi uyurdum yoksa adam kapıda kalır filan.Bende sas beş bakıyorum sonra birden ses gelince uyanıyorum![]()
Bende korkuyodum da korkulacak bişey yok cnmÇatala yatmaktan korkuyorum doktor altdan bakacam diyor bana![]()
Yok aetik ya bu yönden hiç düşünmedim ama zaten ameliyat esnasında gören doktor yine görüyorAmeliyat sırasın da takılmasını istedim, bana dedi aşağıda çok kişi var, 10 kişi mi görsün 1 kişi mi görsün. Öyle deyince kabul ettim ama berbat acıydı. İlki başka hastaneydi hiç sormadan uyuşturunca takmışlardı
Hahaha aynı ben Ayşem eşim gecen. Hafta snirsam 30 kere aramış nasıl yattiysam alkolde kullanmıyorum hiç duymadım en WC gıdım diye uyandım arabada bekliyormuşAhahha bende bende Kayra da çok tatli uyuyor wsim gelseydi uyurdum yoksa adam kapıda kalır filan.bir kwre kaldi da
![]()
Ahhaha senin ki yine araba benim ki direk kapıda kaldı kızHahaha aynı ben Ayşem eşim gecen. Hafta snirsam 30 kere aramış nasıl yattiysam alkolde kullanmıyorum hiç duymadım en WC gıdım diye uyandım arabada bekliyormuş![]()