Çatı muayenesi ne demek burda hiç duymadım öyle birşey🤷 Diğer adıyla alttan muayene 😃😃
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 15 Nisan 2021 #11 Leylakk' Alıntı: Çatı muayenesi ne demek burda hiç duymadım öyle birşey Genişletmek için tıkla ... Diğer adıyla alttan muayene
Leylakk' Alıntı: Çatı muayenesi ne demek burda hiç duymadım öyle birşey Genişletmek için tıkla ... Diğer adıyla alttan muayene
I Ipek2021 Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 227 15 Nisan 2021 #12 Leylakk' Alıntı: Çatı muayenesi ne demek Leylakk' Alıntı: Çatı muayenesi ne demek burda hiç duymadım öyle birşey Genişletmek için tıkla ... Vajinal muayene. Doktorunuz normal doğum için açılma olup olmadığını normal doğuma uygun olup olmadığınızi eliyle kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla ...
Leylakk' Alıntı: Çatı muayenesi ne demek Leylakk' Alıntı: Çatı muayenesi ne demek burda hiç duymadım öyle birşey Genişletmek için tıkla ... Vajinal muayene. Doktorunuz normal doğum için açılma olup olmadığını normal doğuma uygun olup olmadığınızi eliyle kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla ...
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 15 Nisan 2021 #13 Leylakk' Alıntı: Çatı muayenesi ne demek burda hiç duymadım öyle birşey Genişletmek için tıkla ... Genelde doğum yaklaşınca alttan bakıyorlar hani açılman filan var mı normal doğum yapabilir misin diye canım
Leylakk' Alıntı: Çatı muayenesi ne demek burda hiç duymadım öyle birşey Genişletmek için tıkla ... Genelde doğum yaklaşınca alttan bakıyorlar hani açılman filan var mı normal doğum yapabilir misin diye canım