Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsan kimseyede anlatamiyor ki hiç kimseye. 2bucuk sene olmuş ilişki olmuyor ay dile kolay evliligimin en güzel günleri bide millet yok çocuk yokmu felan soylentileri dusnmuyorum sizene diyordum. Hiç vallaha şans yoktu bende
Seni korkutmak istemem canım herkeste bir olmuyor kimisi acıdı diyor kimisi birşey hissetmiyor ben kendimi çok sıktım ve geri çektim ben geri çektikçe doktor daha çok bastirdi
Seni korkutmak istemem canım herkeste bir olmuyor kimisi acıdı diyor kimisi birşey hissetmiyor ben kendimi çok sıktım ve geri çektim ben geri çektikçe doktor daha çok bastirdi
İnsan kimseyede anlatamiyor ki hiç kimseye. 2bucuk sene olmuş ilişki olmuyor ay dile kolay evliligimin en güzel günleri bide millet yok çocuk yokmu felan soylentileri dusnmuyorum sizene diyordum. Hiç vallaha şans yoktu bende
Evet aşkım dedigin gibi aynı sanki arkdas gibi çok istiyordum yenmek ama olmuyordu çok şeyler denedim olmadı bunlar üzüntü stres herşey evliliğimin en güzel günler kötü gecdi kendi kendiem dedim keşke evlenmeseydim