Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 günde kendini yormamaya çalış canım geçenlerde bi arkadaşıma vurdular ciğer geliştirici doktor 15 gün dinlen kendini yorma demişti, şimdi 37. Haftasında çok şükür bi sıkıntısı yok. Senin bebişinde vaktinde gelir inşallah
Kuzum valla yengemin çocuğu için 27 haftalık iken vurdular ciğer gelsiritiriciyi her sancids hastane gitti ağrıyı durdular çocuk 39. Haftada doğdu ben de 27. Haftada 2 tane ciğer gelsiritiric vurdum sancımı kesmişlerdi şuan 30 haftalığım ara ara sancım olsa bile iyiyim şükür
Bende tam o haftada vurmuştum doğuma alındım zaten hemen o yüzden acil vurdular. İkiz gebelik olduğu için. Çok çok acı veren bir iğneydi saatlerce acısına ağlamıştım
Bende tam o haftada vurmuştum doğuma alındım zaten hemen o yüzden acil vurdular. İkiz gebelik olduğu için. Çok çok acı veren bir iğneydi saatlerce acısına ağlamıştım
Kuzum valla yengemin çocuğu için 27 haftalık iken vurdular ciğer gelsiritiriciyi her sancids hastane gitti ağrıyı durdular çocuk 39. Haftada doğdu ben de 27. Haftada 2 tane ciğer gelsiritiric vurdum sancımı kesmişlerdi şuan 30 haftalığım ara ara sancım olsa bile iyiyim şükür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi