Cildim kuruydu normalde ama gebelik sürecinde daha kötü oldu sürekli nemlendiriyorum suyla temas olunca tekrar kuruyo ve kaşıntı yapıyorMerhaba cnm .. yediğin bir şey mi dokundu acaba cnm.. ne zamandan beri kasintin var.. gebeliğin ilerleyen zamanlarında karında bacaklarda kaşıntı olur da şuan erken gibi senin
Aynen kötü oluyor ya bende kullanıyorum karışımlı yağlardan ama yine aynıHamileliğimin başından beri bendede var canım maalesef cilt kuruluğu ve kaşıntı 15.haftadayım hala devam Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hafifletiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim alerjim vardı zaten ilaç kullanıyordum bıraktım acaba ondan olabilirmiBenim de karnım kaşınıyordu 16 haftalıkken doktorun dikkatini çekti ellerime vucuduma baktı başka biyerinde kaşın tı varmı diye sordu hemen alerji testi yaptı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende öyleyim bu beni yoruyor ya gerçektenAynen canım nemlendirici işe yarıyor rahatlatıyor sanırım kışa denk geldiğimiz için böyle oldu oğluma hamileyken hiç böyle sorunlar yaşamadım hatta bugün oğlum dedi anne ellerin yaşlanmış diye kuruluktan çatlamış sırtlarım bacaklarım felaket kaşınıyor kedi gibi oldm habire biyerlere sürtünüyorum