Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben inanıyorum çin takvimine çünkü iki çocuğumuda ona göre planlayarak yaptık ilki erkek ikincisi kız oldu çok şükür ama çin takviminin uygulamasından değil takvimine kendim bakarak yaptım. Vede arkadaş çevreme de baktım hepsi doğru çıktı. İnternetteki uygulaması yanlış gösteriyor çünkü.
İnanmıyorum fakat iki gebeliliğimde de denedim ilk erkek demişti keza öyle de oldu şimdi ki için kız dedi en başından ve allah nasip ederse 2 aya kadar kızımı kucağıma alacağım. Doğruluk payı yüksek olduğunu düşünüyorum çünkü çevremdekilerede bakarak henüz yanıldığına şahit olmadım.
Ben inanıyorum çin takvimine çünkü iki çocuğumuda ona göre planlayarak yaptık ilki erkek ikincisi kız oldu çok şükür ama çin takviminin uygulamasından değil takvimine kendim bakarak yaptım. Vede arkadaş çevreme de baktım hepsi doğru çıktı. İnternetteki uygulaması yanlış gösteriyor çünkü.
Canım bende ilk hamileligimde yaptim erkek cıktı bir oğlum var bu sefer yaptim kız diyor bakalım daha öğrenemedik rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende yaptım kız çıktı kız olacakmış iki oglumdada oğlan çıktı oğlan oldular tabi Allah'tan başka kimse bilemez gerçekten sallıyorlar kimi çıkıyor kimi çıkmıyor benim 3 de çıktı