Aslına bakarsan kuzum bu ayrımcılığın olmasındaki en önemli faktörlerden biri biz kadınlarız yıllarca erkek çocuğu baş tacı edip kız çocukları hizmetçi gibi kullanan oğlunun istedi gibi gezip tozmasina izin veren kıza gelince baskı kuran kız çocuğu onu yapmaz bunu yapmz diyen yaşlanınca bana oğlum bakicak kız el olacak diyen oğlan soyumuzu adımızı sürdürcek diye baş tacı eden zihniyet yüzünden bu ayrımcılıkKizlar insanlar neden bu kadar ayrımcı cinsiyet konusunda bu benim üçüncü gebeliğim bı kızım ikinci bebeğim öldü bu üçüncü bu bebeğim de kız ama insanlar çok ayrımcı yani cinsiyetini soruyorlar kız deyince bişi olmaz üçüncü erkek olur ve yahut burun kıvırıyorlar yani anlam veremedigim sanki onlar bakıyor lar ya hemen üçüncü ye de karar veriyor lar bakan benim büyüten yine ben kız olmsu erkek olmuş benimle yaşayacak sizinle değil ki hemn boş konuşuyorlar ayriten eşimin de onlar gibi boş konuşması zoruma gidiyor tam her insan ister iki meyveyi tadsin ama sonuçta takdir Allah in ne layık görürse odur hiç çocuğu olmayan inslar var diyroum şükret diyorum sağlıklı olsun farketemz nankörlük yapma diyroum ama biliyorum içten içe isyan ettiğini çok üzülüyorum ama bebeğime yansimasin diye susuyorum doğum dan sonra yi bekliyorum yani öyle bı aglamak istiyroum ki boyle dusuncelere karşı ama sabrediyroum