Ben eşime söylüyorum zaten tohum senin ben sadece taralayim konuşması gereken biri varsa oda benim sen değilsin ama nafile cahill insanlar laf anlatılmıyorKocan laf ederse birdaha de ki. Doğru kromozomu yollayamamış olman benim sorunum değil.Benim dedem erkek çocuk hastasıydı rizeliyiz biz uşakta uşak diye dolaşıyorlar allah cezasını mı vermiş ne yapmışsa artık babam en büyük çocuk 6 kardeşler 5 i de kız
kızların çocukları 3 er 2 şer adet hepsi kız erkek torun yok
. Kız çocuğuna o kadar alışkınız ki benim hamileliğimde cinsiyet partisi düzenledik erkek çıkınca tüm sülale şaşırdı annem doğurana kadar kıyafet alırken vs hep söylendi " bak kızlara ne güzel kıyafetler var bıcır bıcır erkek çocuğuna hiç bişey yok güzel" diye
cinsiyet partisinde balonu 2 halam hazırladı biz bahçede 25 dk bekledik neden bu kadar uzun sürdüğünü sorduk tabi doğal olarak zor mu şişirdiniz balonu dedik hayır kağıda 10 dk baktık acaba doğrumu diye dediler
şaka bi yana bende o cinsiyetçi babane dede mağduruyum annem bana hamileyken ilk cinsiyet görmeye babanemde gelmiş bir heves uşağını görmeye doktor kız diyince babanemin yüzü düşmüş. Gerçi çok severdi beni ama çocukluğumda sülalemin büyüklerinin erkek takıntısı yüzünden hep erkek çocuğu gibi davranırdım sonradan ergenlikte ne yapıyorum ben ya dedim.