Cinsiyet belirsizligi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esmaa tarafından oluşturulan Cinsiyet belirsizligi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,872 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet belirsizligi
Konbuyu başlatan Esmaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebruli

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yeni gittigim icin 1 ay sonra gidicem tekrar yaaaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bazen kız diyorum bazen erkek anlamadim bende karıştım anlayacağın 😊 rüyamdada erkek bebek gördüm durum cok karisik yani
Sağlıklı olsun da inşallah birdahakine öğrenirsin canım bize haber vermeyi unutma 🥰

1 aya da rahat belli olur kuzum🤗
Yeni gittigim icin 1 ay sonra gidicem tekrar yaaaa

Bazen kız diyorum bazen erkek anlamadim bende karıştım anlayacağın 😊 rüyamdada erkek bebek gördüm durum cok karisik yani

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 20 hafta olduk hala ogrenemedim ya . Merak ediyorum . Hafta ici randevum vardi durusundan dolayi göremedim dedi . 😊 Cok heyecanli bir durum ya bir an ogrenmek istiyorum hazriligimi yapmak istiyorum . 20 haftalik olup kesin cinsiyet ogrenen var mi
Valla kuzum bana 18 haftalikken erkek dediler 24 haftalikken yüzde 500 erkek değişmeyecek dediler 36 haftalikken de erkeğe benzemiyo dediler😂😂😂dogunca garanti olacak sanırım

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 20 hafta olduk hala ogrenemedim ya . Merak ediyorum . Hafta ici randevum vardi durusundan dolayi göremedim dedi . 😊 Cok heyecanli bir durum ya bir an ogrenmek istiyorum hazriligimi yapmak istiyorum . 20 haftalik olup kesin cinsiyet ogrenen var mi
Ayrıntılı ultrasona girdin mi

Esmaa

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum bana 18 haftalikken erkek dediler 24 haftalikken yüzde 500 erkek değişmeyecek dediler 36 haftalikken de erkeğe benzemiyo dediler😂😂😂dogunca garanti olacak sanırım
Daha nellerrrr 😀😀😀 36 da nasil benzetememisler erkege ya saka gibiii

Ayrıntılı ultrasona girdin mi
Hayir canim

Erkek olsaydi gorurlerdi bence bi cikinti flb ya ne bilim düşündükçe fikirlerim değişiyor. 😀😀

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ah bacım ahhhh ben 27 haftalık oldum ben hala net ogrenemedim doktor geçen hafta kontrolumde %60 % 70 erkek gibi ama bidahaki ay gene bakalım dedi benimkine açmıyor bacaklarını babası erkek alışverişine başladı bile bakalım kolçak 😥😥😥😥😥😥😥

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Daha nellerrrr 😀😀😀 36 da nasil benzetememisler erkege ya saka gibiii

Hayir canim
Valla canim öyle dedi bacak arası kapalı ben erkeğe benzetemedim dedi süpriz olacak heralde dedi bide devlet hastanesi olduğu için aynı doktora randevu almak imkansız gibi bisey her randevuda farklı doktor a dusuyo randevu o yüzden 2 doktor öyle dedi erkek dedi 36 haftalikken gittiğim farklıydı oda benzetemedim dedi

Esmaa

Kayıtlı Üye
rank
Valla canim öyle dedi bacak arası kapalı ben erkeğe benzetemedim dedi süpriz olacak heralde dedi bide devlet hastanesi olduğu için aynı doktora randevu almak imkansız gibi bisey her randevuda farklı doktor a dusuyo randevu o yüzden 2 doktor öyle dedi erkek dedi 36 haftalikken gittiğim farklıydı oda benzetemedim dedi
Cok sasirdim ya . 😀 Saglikli olsunda minikk bebis . Insan merak ediyor ya buda hamileligin guzel yanı yaa . 36 hafta cinsiyeti gormek icin elverisli yani son dakika nasil benzetememis yaa

Tüm sayfalar yüklendi.