Cinsiyet belirsizligi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esmaa tarafından oluşturulan Cinsiyet belirsizligi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,872 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet belirsizligi
Konbuyu başlatan Esmaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebruli

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cok sasirdim ya . 😀 Saglikli olsunda minikk bebis . Insan merak ediyor ya buda hamileligin guzel yanı yaa . 36 hafta cinsiyeti gormek icin elverisli yani son dakika nasil benzetememis yaa
Bacak arası kapalı diye erkeğe benzetemedim dedi valla bende şaşırdım yani geçen hafta salı günü gittim gene diyo bacak arası kapalı süpriz olacak diyo😂😂

Esmaa

Kayıtlı Üye
rank
Bacak arası kapalı diye erkeğe benzetemedim dedi valla bende şaşırdım yani geçen hafta salı günü gittim gene diyo bacak arası kapalı süpriz olacak diyo😂😂
Bak sen bebise bi acsalar bacaklarinj bizde rahatlayacaz ya ... daha gelmemissin dunyaya neyin inadi bu 😀😀😀😀 bi dogsunlar da hepsini mıncıralımm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah bacım ahhhh ben 27 haftalık oldum ben hala net ogrenemedim doktor geçen hafta kontrolumde %60 % 70 erkek gibi ama bidahaki ay gene bakalım dedi benimkine açmıyor bacaklarını babası erkek alışverişine başladı bile bakalım kolçak 😥😥😥😥😥😥😥
Yaa bnde kendi halime yaniyorum ogrenemedim diye 😀😀

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bak sen bebise bi acsalar bacaklarinj bizde rahatlayacaz ya ... daha gelmemissin dunyaya neyin inadi bu 😀😀😀😀 bi dogsunlar da hepsini mıncıralımm
Valla ki inatçı bebisler yani anacim.Benim önceki çocuklarda direnirdi misal bende durterdim direndiği yerden cekiverirdi ordan neresini diriyosa şimdiki inatçı keçi gibi ben dokundukca daha da çok direniyo canımı yakiyo valla

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 20 hafta olduk hala ogrenemedim ya . Merak ediyorum . Hafta ici randevum vardi durusundan dolayi göremedim dedi . 😊 Cok heyecanli bir durum ya bir an ogrenmek istiyorum hazriligimi yapmak istiyorum . 20 haftalik olup kesin cinsiyet ogrenen var mi
Bende öğrenmiştim benim kız kendini hiç gizlemedi heyecan yaşatmadı 😂 sağlıkla gelsin hayırlı evlat. Olsun 🤲🏻

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 20 hafta olduk hala ogrenemedim ya . Merak ediyorum . Hafta ici randevum vardi durusundan dolayi göremedim dedi . 😊 Cok heyecanli bir durum ya bir an ogrenmek istiyorum hazriligimi yapmak istiyorum . 20 haftalik olup kesin cinsiyet ogrenen var mi
İlk oğlum 7 ay göstermedi hep bacaklarını kapattı ama ben hissettim rüyamda da gördüm resmen erkek bebeğe hazırlandım erkek oldu şimdiki hemen gösterdi

Tüm sayfalar yüklendi.