Cinsiyet tahmini

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Süprizim tarafından oluşturulan Cinsiyet tahmini başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,518 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet tahmini
Konbuyu başlatan Süprizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylin ada

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Tahmin edebilir misiniz? Lütfen kırıcı yorum yapmayın heyecanlı bı sürecteyiz eğlence amaçlı...yoksa biz de biliyoruz en iyi doktorun bilebileceğini..
Cnm bana kız gibi geldi ama.tabi fotoda pek anlasiomiyir pozisyon daha net değil ve sanırım daha çok küçük,😍 kaç haftaliksin cnm?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bizim resimlerden anlaşılıyor düzgün çekince ama erken haftalarda neye benzediğini hiç anlamıyorum 🤭
Bende 2 gündür sağolsun minik Kayra'm annesini hasteney götürüyor 😂😂 doktora dedim hocam kafası nerde diye baktım kadın ultrason aletini aşağı doğru indirdide indirdi resmen vajinamjn içinde ya 😂😂 kasıklarımin tamamen altında şok oldum resmen

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende 2 gündür sağolsun minik Kayra'm annesini hasteney götürüyor 😂😂 doktora dedim hocam kafası nerde diye baktım kadın ultrason aletini aşağı doğru indirdide indirdi resmen vajinamjn içinde ya 😂😂 kasıklarımin tamamen altında şok oldum resmen
Hadi ya seninki çıkacak sanırım 😅 bemde gecen hafta devlet hastanesine gitmiştim boy ölçü çobuğundan anladım hala yan duruyo yoksa bişeye benzemiyo çektikleri fotoda 😅 neyse son haftalar döner inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hadi ya seninki çıkacak sanırım 😅 bemde gecen hafta devlet hastanesine gitmiştim boy ölçü çobuğundan anladım hala yan duruyo yoksa bişeye benzemiyo çektikleri fotoda 😅 neyse son haftalar döner inşallah
Valla kuzum Kayra bir anda döndü bid anda o kadar kafasını aşağı soktu anlamadım 😂😂 ayakları ile mideme bastırıp kafasını aşağı bastırıyor sıpa bakalım bugün kontrolde doktor ne diyecek

Tüm sayfalar yüklendi.