Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla kuzum Kayra bir anda döndü bid anda o kadar kafasını aşağı soktu anlamadım ayakları ile mideme bastırıp kafasını aşağı bastırıyor sıpa bakalım bugün kontrolde doktor ne diyecek
İnşallah kuzum senin ki de dönsün de öyle beklesin zamanını 2 hafta önce doktor ters deyince dönmez de sezeryan olurum diye aklım gidiyordu şükür döndü paşam
İnşallah kuzum senin ki de dönsün de öyle beklesin zamanını 2 hafta önce doktor ters deyince dönmez de sezeryan olurum diye aklım gidiyordu şükür döndü paşam
Valla kuzum Kayra bir anda döndü bid anda o kadar kafasını aşağı soktu anlamadım ayakları ile mideme bastırıp kafasını aşağı bastırıyor sıpa bakalım bugün kontrolde doktor ne diyecek
Kayra çok hareketli hiperaktif olabilir doğunca evde durmaz benim oğlan gibi hayatımız parkta geçti bizim çadır bile kurduk o derece eve gelince ağlardı benim oğlum sonra çözüm bulduk bahçeye kaydırak salıncak yaptırdık ben rahatladım bir nevi
Bu resim 10+5 deydik şuan 13+5 olduk yarın gidicem iki çocuğumda yüzü bana dönüktü..bu işe sırtı poposu dönük bana..yani ters anlamamak normal canım bende sasirmistim
Beni ikinci oğlumda az daha öldürüyordu filiz..bana iyi gelmedi o yüzden bı kaç kişi de var etrafımda onlarada aynı tarzda olmuş..tabi ama çok sevenlerde var filizi