Cinsiyet tahmini

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Süprizim tarafından oluşturulan Cinsiyet tahmini başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,518 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet tahmini
Konbuyu başlatan Süprizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylin ada

Süprizim

Kayıtlı Üye
rank
Tahmin edebilir misiniz? Lütfen kırıcı yorum yapmayın heyecanlı bı sürecteyiz eğlence amaçlı...yoksa biz de biliyoruz en iyi doktorun bilebileceğini..

Ekli dosyalar

• 16465645705572343845072086545783.jpg
    16465645705572343845072086545783.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 352

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Gönder fotuyu canım bakalım 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bana kız gibi geldi erkek bebeklerin elleri ayakları daha erken belirgin oluyor. Benim kızın fotoları da böyleydi

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tahmin edebilir misiniz? Lütfen kırıcı yorum yapmayın heyecanlı bı sürecteyiz eğlence amaçlı...yoksa biz de biliyoruz en iyi doktorun bilebileceğini..
Bence minik bir prenses geliyor annesi içime öyle doğdu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 öğrenince haber ver ❤️

Süprizim

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi gözlerim doldu iki oğlum var bu üçüncü ben iki oglumuda hep kız beklemiştim..kız cocuklarina ayrı bı hevesim var rabbim herkese hem erkek hemde kız evladı tattirsin sağlıklı hayırlı etsin inşallah.evladi olamayan anlarında kucaklarini doldursun inşallah ❤️ögrenince yazacağım buraya çok amin teşekkürler ❤️

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Vallahi gözlerim doldu iki oğlum var bu üçüncü ben iki oglumuda hep kız beklemiştim..kız cocuklarina ayrı bı hevesim var rabbim herkese hem erkek hemde kız evladı tattirsin sağlıklı hayırlı etsin inşallah.evladi olamayan anlarında kucaklarini doldursun inşallah ❤️
Amin kuzum rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sağlıcakla 🤲🏻😍

Tüm sayfalar yüklendi.