Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tabiki canları sağolsun rabbim iyi ki nasip etsin ama zor işte bir cocuk dünyaya kolay gelmiyor bizimde nasipte zor geçen hamilelik varmış eşim birazdaha ısrar ederse Dicem kendi dogursan zaten hap kullanırım ondan hbersiz
Canim cocugun kesin olmasini istemiyorsa kordon baglatman lazm ama hic tavsiye etmiyorum geri donusu olmuyor bende esim istiyordu. Ben biraz beklemek istiyordum hem dogum kontrol hemde ertesi gunu kullaniyordum sonuc 8hafta
Canim cocugun kesin olmasini istemiyorsa kordon baglatman lazm ama hic tavsiye etmiyorum geri donusu olmuyor bende esim istiyordu. Ben biraz beklemek istiyordum hem dogum kontrol hemde ertesi gunu kullaniyordum sonuc 8hafta