Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşe'nin annesi❤️ tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,683 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Ayşe'nin annesi❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️
Benimde solda dölendi canım benim ki de erkek 🤭
Benim doktorlar niye öyle bişey demiyo ya bana sağ sol fln😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle birşey var mı cidden çünkü benim bebeğim sürekli sağda yani doktor hep orada buluyor onu 🤗🤗 kız olabilir mi acaba 🤔 18 haftalık olup hala cinsiyet öğrenemeyen ben 😣
Canısı benimde sağda erkek

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Böyle birşey var mı cidden çünkü benim bebeğim sürekli sağda yani doktor hep orada buluyor onu 🤗🤗 kız olabilir mi acaba 🤔 18 haftalık olup hala cinsiyet öğrenemeyen ben 😣
Yok kuzum onu anlatmaya çalışıyorum çünkü genelde sağ da ise bebek erkek derler yada solda ise kız böyle bir algı var ama gerçeklik payı yok o ay hangi yumurtalık dollendi ve eşinden hangi sperm geldi ise ona bağlı şuan ki algıya bakacsk olursak benim çocuğumun cinsiyeti kız olmalıydı ama erkek tamamen şans yani

Benim doktorlar niye öyle bişey demiyo ya bana sağ sol fln😂

Canısı benimde sağda erkek
Benim de solda erkek mesela kuzum tamamen yumurtalık döllenmesi ne ve spermle bağlı 😂

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza Rabbim cümlemize de sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Doktor bana sağ yumurtalıktan hamile kalmışsın dedi ne demek oluyor bu bilen var mı
Yanlş anlamşsınızdır sağ sol ymrtalıktan hamıle kalındığı bilinecek bişey değildir. Size rahımde sağ tarafa tutunmş demiştir muhtemelen çnkü embriyolar ya sağ duvara yada sol duvara tutunur rahım içinde... cinsiyet belirlemez bu durumlar hayrlısı olsn

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar