Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle birşey var mı cidden çünkü benim bebeğim sürekli sağda yani doktor hep orada buluyor onu kız olabilir mi acaba 18 haftalık olup hala cinsiyet öğrenemeyen ben
Böyle birşey var mı cidden çünkü benim bebeğim sürekli sağda yani doktor hep orada buluyor onu kız olabilir mi acaba 18 haftalık olup hala cinsiyet öğrenemeyen ben
Yok kuzum onu anlatmaya çalışıyorum çünkü genelde sağ da ise bebek erkek derler yada solda ise kız böyle bir algı var ama gerçeklik payı yok o ay hangi yumurtalık dollendi ve eşinden hangi sperm geldi ise ona bağlı şuan ki algıya bakacsk olursak benim çocuğumun cinsiyeti kız olmalıydı ama erkek tamamen şans yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizimkini de Dr erkeğe benzetti kesin değil dedi ama bakalım sağlıkla doğsunlar da cinsiyetleri önemsiz kızım olsun isterim ama oğlum olursa da çok severim çünkü ne olursa olsun benim
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza Rabbim cümlemize de sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Doktor bana sağ yumurtalıktan hamile kalmışsın dedi ne demek oluyor bu bilen var mı
Yanlş anlamşsınızdır sağ sol ymrtalıktan hamıle kalındığı bilinecek bişey değildir. Size rahımde sağ tarafa tutunmş demiştir muhtemelen çnkü embriyolar ya sağ duvara yada sol duvara tutunur rahım içinde... cinsiyet belirlemez bu durumlar hayrlısı olsn