Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mutluelif tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,038 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Mutluelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Mutluelif

Efe'nin Anneesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 12+6hafta iken muhtemelen erkek dedi doktor yarın 15+6 günlük olacağız yarın doktor randevum var cinsiyet öğrenme şansım sizce yüksek olurmu yoksa erkenmi birde cinsiyet tahmini yapabilirmisin sağlıklı olması tabiki öncelik ama merak işte 🙈🙈🙈
Ekli dosyayı görüntüle 2104
16.haftada kesin cevap verebiliyor doktorlar Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🥰

Makbule

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 12+6hafta iken muhtemelen erkek dedi doktor yarın 15+6 günlük olacağız yarın doktor randevum var cinsiyet öğrenme şansım sizce yüksek olurmu yoksa erkenmi birde cinsiyet tahmini yapabilirmisin sağlıklı olması tabiki öncelik ama merak işte 🙈🙈🙈
Benım hep sag tarafımda bıde yuvalak karnım bilmiyorum ama farklılık gösterebilir ılk oglumdada boyle ydi hemen cinsiyet ı bildim kendim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İçimden bir ses kesin erkek diyor. Rabbim önce sağlık sonrada gönlünden geçeni nasip etsin inşallah kuzum 🤲🏻

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank

Rukan🥰

Kayıtlı Üye
rank
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,gönlüne göre versin .banada 12.haftada büyük ihtimalle erkek dedi 1 hafta sonra yine gittim kıza benziyor dedi şuan 14 haftaligim en net 16 17 de belli oluyor dedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.