Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,041 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Saçmalık işte doktora soracağına bana soruyor zaten 😅 Ben de hep dua ediyordun kızım olsun diye Rabbim nasip etti diye her gün şükrederken bi anda şok 😅 annem kız dedi yine inanamadım açtınız mı altını gördünüz mü dedim kadın da şaşırdı 😂
😂😂. Benim sonumda böyle olacak sanırım 😂😂

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar şuan hastanedeyim bebeğim ablası gibi çok utangaç galiba bu da bacakları kapalı cinsiyetini göstermek istemedi doktorum çok ugrastı görmek için en sonunda tam emin olamadım ama kız olarak gördüm dedi yani ikinci kızım olacak galiba hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah minnoşum 😍🥰😘
Ya Allah kazasız belasız kucağına almayı da nasip etsin canım benim 🥰♥️ ya bu kız çocuklarınin nazı daha anne karnında başlıyor demekki doğuştan nazlı doğuyor kadınlar yani 😂☺️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya Allah kazasız belasız kucağına almayı da nasip etsin canım benim 🥰♥️ ya bu kız çocuklarınin nazı daha anne karnında başlıyor demekki doğuştan nazlı doğuyor kadınlar yani 😂☺️
Buna katılıyorum bende anneme kendimi göstermemişim 😂😂.

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Kızlar şuan hastanedeyim bebeğim ablası gibi çok utangaç galiba bu da bacakları kapalı cinsiyetini göstermek istemedi doktorum çok ugrastı görmek için en sonunda tam emin olamadım ama kız olarak gördüm dedi yani ikinci kızım olacak galiba hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah minnoşum 😍🥰😘
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️

Sümeyra🍀

rank

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

Sümeyra🍀

rank
20 haftalık canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım benim Allah razı olsun ❤
Kız gerçekten cinsiyetin.hic önemi yok sağlıklı hayırlı Salih bir evlat olsun önce milletine iyi ailesine iyi bir insan olsun inşallah önemli olan bu 😚

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet kuzum ya öyle bencede 😘🥰😃 amin kuzum Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
Amin kuzum cümlemizinkini inşallah🤲

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar