Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,041 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şuan hastanedeyim bebeğim ablası gibi çok utangaç galiba bu da bacakları kapalı cinsiyetini göstermek istemedi doktorum çok ugrastı görmek için en sonunda tam emin olamadım ama kız olarak gördüm dedi yani ikinci kızım olacak galiba hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah minnoşum 😍🥰😘
Sağlıkla al kucağına canm evet kız çocukları geç ve zor gösteriyo kendini😊

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Benim kinin de cinsiyeti meçhul yani o kadar emin olamıyorum ki cinsiyetinden helede doktorun biri erkek dediğinden beri 😂😂. Doğumda doktorlar sorunca bilmiyorum diyeceğim 😂😂
Benim arkadasimin öyleydi doğumda sormus doktor cinsiyeti ne diye o da bilmiyorum demiş😅😅 doktor da nasıl bilmezsin bu zamana kadar demiş arkadaşım da kendini göstermiyor doktor baknca demiş haklısın gerçekten de göstermiyor

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
kızlar hem utangaç hem nazlı oluyor ya. Kızıma bacı gelecek diye mutluyum insanın bir bacısı olması çok güzel bir duygu biz ablamla arkadaş gibiyiz her zaman arayıp dertlesiriz inşallah kızlarım da öyle olur. Aralarında 2 yaş bile olmayacak bu çok daha güzel arkadaş gibi büyüyecekler inşallah Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim arkadasimin öyleydi doğumda sormus doktor cinsiyeti ne diye o da bilmiyorum demiş😅😅 doktor da nasıl bilmezsin bu zamana kadar demiş arkadaşım da kendini göstermiyor doktor baknca demiş haklısın gerçekten de göstermiyor
Ahahaha yengeme de sormuşlar ne cinsiyeti diye kız demiş 😂. Doktor bir çıkarmış emin misin kız olduğuma oğlun oldu demişler 😂😂

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ahahaha yengeme de sormuşlar ne cinsiyeti diye kız demiş 😂. Doktor bir çıkarmış emin misin kız olduğuma oğlun oldu demişler 😂😂
Ben kendi doğumuna girerken bile doktorum ultarsonda. Bişey çıkmayabilir ama göründüğü gibi olabilir demişti bende o halde korktum valla kötü bişey mi var diye çok şükür bişey çıkmadı 🙏yani onlar bile tam emin değiller hiçbir konuda 😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben kendi doğumuna girerken bile doktorum ultarsonda. Bişey çıkmayabilir ama göründüğü gibi olabilir demişti bende o halde korktum valla kötü bişey mi var diye çok şükür bişey çıkmadı 🙏yani onlar bile tam emin değiller hiçbir konuda 😅
Zaten öyle 😂😂 hayır o zaman göremiyoruz deyip geçin neden kız yada erkek diyorsunuz

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şuan hastanedeyim bebeğim ablası gibi çok utangaç galiba bu da bacakları kapalı cinsiyetini göstermek istemedi doktorum çok ugrastı görmek için en sonunda tam emin olamadım ama kız olarak gördüm dedi yani ikinci kızım olacak galiba hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah minnoşum 😍🥰😘
Hayırlısı olsun inşallah canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar