Bir şekilde tahminde olsa rica edeyim bakalım hiç olmadı gelecek ay tekrar yeni konuda haberleşiriz canımBüyük ihtimalle öyle olur canım. Zor ama belki bi ihtimal tahmin de bulunur
Bir şekilde tahminde olsa rica edeyim bakalım hiç olmadı gelecek ay tekrar yeni konuda haberleşiriz canımBüyük ihtimalle öyle olur canım. Zor ama belki bi ihtimal tahmin de bulunur
Benim hislerim kuvvetlidr Allah biliyor kizdrAnneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi
Vallahi canım sana birşey diyim mi 10 kişiden 8i kız diyorBenim hislerim kuvvetlidr Allah biliyor kizdr
Veririm canım bizde günleri sayıyoruz cok merak ettik 6 yaşında oğlum var bu ikinci olacak inşallah insan yine de çok meraklı oluyorİnşallah canım merak ediyor insan bir tahmin de olsa rica edeceğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Maşallah canım haber ver sen kesin öğrenirsin sanırım
Maşallah canım haber ver sen kesin öğrenirsin sanırım
Aynen canım buarada sormayı unuttum sen nasıl oldun bebiş nasıl en son bizi korkutmuştu duş falan alacağım demiştin hareketi için sonra unuttum inan ki iyisiniz inşallahŞansını dene yine canım sen aynen olmazsa da önümüzdeki ay kesin öğrenirsin zaten
Aynen canım benim oğlumda 5 yaşında Allah bağışlasınVeririm canım bizde günleri sayıyoruz cok merak ettik 6 yaşında oğlum var bu ikinci olacak inşallah insan yine de çok meraklı oluyor
Vallahi canım sana birşey diyim mi 10 kişiden 8i kız diyor
Rabbim gonlune gore verir ins ilktrVallahi canım sana birşey diyim mi 10 kişiden 8i kız diyor
İyiyiz canım eşim gelince hastaneye de gittim bi sorun yok çok şükür sağol sorduğun içinAynen canım buarada sormayı unuttum sen nasıl oldun bebiş nasıl en son bizi korkutmuştu duş falan alacağım demiştin hareketi için sonra unuttum inan ki iyisiniz inşallah
Aynen canım benim oğlumda 5 yaşında Allah bağışlasın
Amin canım cümlemize inşallahRabbim gonlune gore verir ins ilktr
Ilk coccugun mu cnmAmin canım cümlemize inşallah