Çok çarpıntı çekiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Thurkan tarafından oluşturulan Çok çarpıntı çekiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 868 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok çarpıntı çekiyorum
Konbuyu başlatan Thurkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benim gibi hamileyi ne gördüm ne duydum.Ayağa kalkınca kalbim yerinden çıkıyor.Dışarı çıkdığım zaman daha evdeyken bile kalbim hızlanıyor.Asansörde takside kriz geçiriyorum.Nefes alamıyorum.2 addım atamıyorum.Ellerim uyuşuyor.Kalbim 200 lere fırlıyor.Allahım yardım etsin.Artık ölücem diye bekler oldum.Bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum.Hamilelikde neden bunlar başıma geldi.Daha öncesinde çok rahattım.Bana moral verin.
Gebelik haftası 16+6
Kalbin öyle hızlandığında ellerinde veya ensende terleme kollarında veya ellerinde bölgesel uyuşma oluyor mu yada göğüs kafesinin ortasında ağrı

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Benim gibi hamileyi ne gördüm ne duydum.Ayağa kalkınca kalbim yerinden çıkıyor.Dışarı çıkdığım zaman daha evdeyken bile kalbim hızlanıyor.Asansörde takside kriz geçiriyorum.Nefes alamıyorum.2 addım atamıyorum.Ellerim uyuşuyor.Kalbim 200 lere fırlıyor.Allahım yardım etsin.Artık ölücem diye bekler oldum.Bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum.Hamilelikde neden bunlar başıma geldi.Daha öncesinde çok rahattım.Bana moral verin.
Gebelik haftası 16+6
Tansiyonunu sürekli takipte tut canim

Thurkan

Kayıtlı Üye
rank
Tansiyonunu sürekli takipte tut canim
Tansiyon aletim yok alıcam İnŞallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kalbin öyle hızlandığında ellerinde veya ensende terleme kollarında veya ellerinde bölgesel uyuşma oluyor mu yada göğüs kafesinin ortasında ağrı
Evet uyuşma terleme ve ağrı hissi oluyor.Nefes alamıyorum sanki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet uyuşma terleme ve ağrı hissi oluyor.Nefes alamıyorum sanki
Acaba Panik atağın mı var cnm ?
Doktorum da panik atak dedi

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik haftası 16+6
17 haftalık hamileyim bende aynıyım 75 kiloyum bende merdiven çıkayım azıcık iş yapayım kalbim pır pır nefes nefese kalıyorum arada tansiyonum da düşüyor olduğum yere cokuyorum kendini yorma canım bol bol dinlen uzan nefes egzersizleri yap sitresten uzak dur benim bide oğlum var koşturmaca hiç bitmiyor ama arada atarım kendimi odaya dinkenirim doktoruna söyle mutlaka düzenli tansiyonunu ölç Allah yardımcımız olsun daha yolun başındayız 🤗

Yasemin 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Bende de oluyor çarpıntı ama seninki kadar değil hamilelikte oldu benim normaldir heralld 😊

Thurkan

Kayıtlı Üye
rank
17 haftalık hamileyim bende aynıyım 75 kiloyum bende merdiven çıkayım azıcık iş yapayım kalbim pır pır nefes nefese kalıyorum arada tansiyonum da düşüyor olduğum yere cokuyorum kendini yorma canım bol bol dinlen uzan nefes egzersizleri yap sitresten uzak dur benim bide oğlum var koşturmaca hiç bitmiyor ama arada atarım kendimi odaya dinkenirim doktoruna söyle mutlaka düzenli tansiyonunu ölç Allah yardımcımız olsun daha yolun başındayız 🤗
Amin canım.Sağ salim kucağımıza alalım bebeşlerimizi.İnşaAllah canım.Doktorum panik atak dedi.

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik haftası 16+6
Tansiyon yükselmiş olabilir bende bı kere oldu sürekli kulakta ses te oluyor normalde tansiyonum falan yok ama tansiyon yükselmisti

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar