Cok dertliyim

• Konbuyu başlatan Minos
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minos tarafından oluşturulan Cok dertliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,984 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok dertliyim
Konbuyu başlatan Minos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASlan_anası

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
1 haftadir cok hastayim akciger enfeksiyonu olmusum kanda iltihap var. Antibiyotik kullaniyorum. Sabahlara kadar agridan atesden uyuyamiyorum. 19 haftalik gebeyim. Onun icin ayri korkuyorum. 2 tane daha cocugum var kucuk. Gurbetteyim kimsem yok. Esim olacak insan her hastalandig8mda zaten bakmaz ama simdi cok hastayim ustelik hamileyim . Bir bardak su bile vermez. Kendi yatagini bile toplamiyor. Surekli ise gider gelir. Ona gore param varsa karnim doyuyorsa tamam. Dun 39 derece atesle aglaya aglaya cocuklara zor bela yiyecek bisey hazirladim. Beyfendi gece 12 de anca eve geldi. Sorsam bana cok asik. Ya bari cocuklari dusun. Bide utanmadan sabah nasil oldun diye soruyo. Ben biktim bu adamdan . Cekjp gidecek kimsem de yok burda cok mutsuzum
hiç üzülme hepsi aynı cnm Allah sağlığını versin kimseye muhtaç etmesin

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
1 haftadir cok hastayim akciger enfeksiyonu olmusum kanda iltihap var. Antibiyotik kullaniyorum. Sabahlara kadar agridan atesden uyuyamiyorum. 19 haftalik gebeyim. Onun icin ayri korkuyorum. 2 tane daha cocugum var kucuk. Gurbetteyim kimsem yok. Esim olacak insan her hastalandig8mda zaten bakmaz ama simdi cok hastayim ustelik hamileyim . Bir bardak su bile vermez. Kendi yatagini bile toplamiyor. Surekli ise gider gelir. Ona gore param varsa karnim doyuyorsa tamam. Dun 39 derece atesle aglaya aglaya cocuklara zor bela yiyecek bisey hazirladim. Beyfendi gece 12 de anca eve geldi. Sorsam bana cok asik. Ya bari cocuklari dusun. Bide utanmadan sabah nasil oldun diye soruyo. Ben biktim bu adamdan . Cekjp gidecek kimsem de yok burda cok mutsuzum
Allah yar ve yardımcın olsun canım 🙏 antibiyotik niyetine sarımsak yut iyi gelir. Bir de seni senden başkası düşünmez sen kendini düşüneceksin Yemen'e icmene dikkat edeceksin ki dimdik ayakta durup çocuklarına yetebilesin. Rabbim tez zamanda sifani versin inşallah 🙏 dualarım seninle

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun kuzum Rabbim sana sabır eşine de akıl fikir versin inşallah

M

Minos

Guest
Allah yar ve yardımcın olsun canım 🙏 antibiyotik niyetine sarımsak yut iyi gelir. Bir de seni senden başkası düşünmez sen kendini düşüneceksin Yemen'e icmene dikkat edeceksin ki dimdik ayakta durup çocuklarına yetebilesin. Rabbim tez zamanda sifani versin inşallah 🙏 dualarım seninle
Allah razi olsun kardesim

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ah cnm ya 1hfta önce bnde ateslendim koronodan 3gün eşim allh razı olsun ondan hep baktı ilgilendi bnle .üzülme canım inş saglına kavusur bir an önce hastalık cok kötü bişey

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yaa kıyamam sana rabbim eşine akıl fikir versin inan çok üzüldüm bende de iki tane çocuk var seni anlıyorum benim eşim de nöbet sisteminde çalışıyor o olmayınca çok zor oluyor çok şükür ilgilenir bakar çocuklara banada bakar aklı gider çok hasta olduğum zaman. Anlamıyorum bu erkekleri yani hamile olmasanda ilgilenmesi gerekir hamile olman sebeb değil yani çocuklara bakmak için

Tüm sayfalar yüklendi.