Cok dertliyim

• Konbuyu başlatan Minos
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minos tarafından oluşturulan Cok dertliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,982 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok dertliyim
Konbuyu başlatan Minos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASlan_anası

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
1 haftadir cok hastayim akciger enfeksiyonu olmusum kanda iltihap var. Antibiyotik kullaniyorum. Sabahlara kadar agridan atesden uyuyamiyorum. 19 haftalik gebeyim. Onun icin ayri korkuyorum. 2 tane daha cocugum var kucuk. Gurbetteyim kimsem yok. Esim olacak insan her hastalandig8mda zaten bakmaz ama simdi cok hastayim ustelik hamileyim . Bir bardak su bile vermez. Kendi yatagini bile toplamiyor. Surekli ise gider gelir. Ona gore param varsa karnim doyuyorsa tamam. Dun 39 derece atesle aglaya aglaya cocuklara zor bela yiyecek bisey hazirladim. Beyfendi gece 12 de anca eve geldi. Sorsam bana cok asik. Ya bari cocuklari dusun. Bide utanmadan sabah nasil oldun diye soruyo. Ben biktim bu adamdan . Cekjp gidecek kimsem de yok burda cok mutsuzum
Kıyamam sana inan ayni yerde olsak yardıma gelirdim sana. Eşler böyle yapıyor sonra vay karımız böyle vay şöyle. Bu mübarek ayın hürmetine sen sağlığına kavuşur eskisindende iyi olursun inşallah. Dualarım seninle canım

Tüm sayfalar yüklendi.