Anneler biliyorsunuz bir kaç gündür sizi rahatsız ediyorum anneme ablama konusamiyorum çok uzuluyorlar sizinle paylaşayım dedim nacizhane evime geldim taburcu oldum ama bebeğimi yoğun bakımdan çıkarmadılar sanki onu orada yalnız bırakmışım gibi terk etmişim gibi üzüntü var öğleden beri helak oldum ağlamaktan zor bir surecti benim için şu 5 gün anneliği hiç bu kadar hassas yaşamamıştım sezaryen oldum ama kolaydı çok şükür üçüncü olmama rağmen atlattım ama hiçbir acı kızımı kuvezde ağzında burnunda kablolarla görmek kadar canımı yakmadi dua edin ne olur bana dayanayim kızıma bir an evvel kavusayim elimde çantayla gittim doğum yaptıktan sonra gelmesini bekledim battaniyesi ve kıyafetleri elime geri verildi yoğun bakımda diye inanın atlatamiyorum bu durumu hevesle yaptığım hersey elimde geri geldi hastanedeyken evdeki kizlarimi özledim hastaneden çıktım bir canımın yarısını orda bıraktım çok agirmis Rabbim bana bunu yaşatanlara sorsun hesabını darp edilmiştim bildiğiniz üzere çıkar çıkmaz şikayetlerimi yaptım ama hicbirsey açımı dindirmiyor hala karnimdaymis gibi hissetmeye calissamda ayriyim dualarınız da beni unutmayın kolay bir dönem değil duygularımı anlatamam anlatamıyorum kimseye güçsüz olduğumu belli etmemeye calistim ama eve geldim bir sınır boşalması yaşadım Rabbim hicbirimize çocuklarımızın acısını göstermesin bizi onlarla sinamasin uzun oldu hakkınızı helal edin yazdığım günden beri biliyorum ki dualarınız hep benimleydi ben bu hep hissettim inanın ki sizi tanimasamda gerçekten sevdim Allah hepinizden razı olsun