Çok haklısınız çok teşekkür ederim inanın ki çok zor şeyler yaşadım çok çaresizim, ne yapacağımı nasıl davranacagimi bilmiyorum. Eşimle düzgünce konuşsam bile tinlamiyor beni, hep bana sesini yükseltiyor, biliyor ve farkında beni eziyorlar onlara ses yükselt diyorum ne bana ses yukseltiyrosun ? Yok burnunu sürdüreceğim onun eğer halen aynı devam ederse hepsini tek tek pişman edeceğim benimle uğraşmak ne görecek. Anneme babama söyledim artık onlar devreye girecek konuşacaklar. Kızım ve eşi kendi evlerine geçsinler diye. Böyle olmaz.Okurken yoruldum vallaha bu erkekler böyle kızım belki hepsi değildir ama yüzde doksanı malesef alana kadar çok iyi canım cicim sonra ne oluyorda değişiyorlar bilmiyorum bir resetleme geliyor herhalde evlenince yeni evliyken ilk 1 yıl malesef istediğin kadar flört et yüzünü göremiyorsun ve ilk yılı aştın aştın aşamadın boşanma oluyor çünkü bir bocalama sürecine giriyor insan aynı yastığa başını koymadan anlayamiyorsun sonradanda sıkıntılar oluyor tabiyki benden sana tavsiye hemen çocuk yapma çocuk olunca boşanma daha sıkıntı oluyor.bir dert sendede yok emin ol burada yada burada olan olmayan herkesin sıkıntısı var.. ayrıca eşin evde yokken de evi terketme konuş başının Etini yiyene kadar konuş tatlı tatlı tabiyki adamı dövecek gibi konuşursan inadına tersini yapar genlerinde var tersini yapmak vallaha sana burda tavsiye verirken benimde sıkıntıların var 4 yıllık evliyim sırtında taşı taşı sonra birgün indir neden diye burnundan getirirler evliliği adı üstünde evlilik güzel olsaydı güzel tabiyki ama zorlukları çok güzel olsaydı adına koca değil Gonca derlerdi sabır diycem ama umarım Sabrinın sonu selamet olur ama sakın evi habersiz terk etme çok bunaldiysan izin işte ailenin yanına git belki o arada kıymetini bilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah hepimize sabır versinOkurken yoruldum vallaha bu erkekler böyle kızım belki hepsi değildir ama yüzde doksanı malesef alana kadar çok iyi canım cicim sonra ne oluyorda değişiyorlar bilmiyorum bir resetleme geliyor herhalde evlenince yeni evliyken ilk 1 yıl malesef istediğin kadar flört et yüzünü göremiyorsun ve ilk yılı aştın aştın aşamadın boşanma oluyor çünkü bir bocalama sürecine giriyor insan aynı yastığa başını koymadan anlayamiyorsun sonradanda sıkıntılar oluyor tabiyki benden sana tavsiye hemen çocuk yapma çocuk olunca boşanma daha sıkıntı oluyor.bir dert sendede yok emin ol burada yada burada olan olmayan herkesin sıkıntısı var.. ayrıca eşin evde yokken de evi terketme konuş başının Etini yiyene kadar konuş tatlı tatlı tabiyki adamı dövecek gibi konuşursan inadına tersini yapar genlerinde var tersini yapmak vallaha sana burda tavsiye verirken benimde sıkıntıların var 4 yıllık evliyim sırtında taşı taşı sonra birgün indir neden diye burnundan getirirler evliliği adı üstünde evlilik güzel olsaydı güzel tabiyki ama zorlukları çok güzel olsaydı adına koca değil Gonca derlerdi sabır diycem ama umarım Sabrinın sonu selamet olur ama sakın evi habersiz terk etme çok bunaldiysan izin işte ailenin yanına git belki o arada kıymetini bilir