Çok teşekkür ederim canım çok haklısın gerçekten, erkekler neden böyle. Daha dün konuşuyoruz, diyorum ki neden beni dinlemiyorsun ve bazı şeyleri görmezden geliyorsun diyorum? Neyi diyor şaka gibi. Sonra diyorki biz zaten memleketimde kalıcı değiliz bir kaç ay içinde gideceğiz, sonra yılda bir geliriz bir kaç gün kalır geri döneriz. Deniz subayi olacak eşim. Yani ayrı şehirde yaşayacağız çok şükür mülakat geçti
yoksa burda surunuyor olurduk
hiç hoş değil gerçekten kendi evimizde kalamıyoruz. Kaldığımız eve iki de bir misafir geliyor, yok bana selam vermedi yok bana günaydın demedi diyorlar teyzeleri. Demek zorunda da değilim, eşimde aynı diyor demek zorunda değil.
ama çok şükür az kaldı çıkacağız burdan insallah. Eşim bu küçük konuları aklına takmıyor takılacak gibi değil dedi zaten kalıcı degiliz, bu ev konusunda kimselerin seviyesine inmek istemiyorum tartışarak dedi. Bilmiyorum nasıl davranacagimi. Küçükcuk birseyi hemen şikayet ediyorlar yok merhaba dememisim yok günaydın yok bilemem ne. Her gün burda olursan beni sinir edersen ben sana ne merhaba derim nede görüşmek isterim dedim eşime, benimle anlaşana bende anlaşırım dedim