Coraspin 100mg

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Coraspin 100mg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,346 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Coraspin 100mg
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben kullanmıyorum ama internete bakktim şimdi şöyle yazıyor...
Gebeliğin 12 - 28. haftaları arasında, ideal olanı 16. haftadan önce aspirine başlanmasıdır. Düşük doz aspirin kullanılmalıdır(100-150mg). Doğuma kadar kullanılabilmekle beraber, gebeliğin 36. haftasına kadar kullanılması sıklıkla önerilmektedir.

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gebeliğin 12 - 28. haftaları arasında, ideal olanı 16. haftadan önce aspirine başlanmasıdır. Düşük doz aspirin kullanılmalıdır(100-150mg). Doğuma kadar kullanılabilmekle beraber, gebeliğin 36. haftasına kadar kullanılması sıklıkla önerilmektedir.
Canin kullanmaya devam ederim olmazsa 7sinde alabilirsem gidince sorarim nabaym 😔

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben onu 5.ci haftadan beri kullaniyorum canim oyuzden

Tüm sayfalar yüklendi.