Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yazayım canım bir iki tarif oğluşum çok sevdiği
1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kırmızı biber ve zeytinyağı az yağda çevir suyunu koy robottan geçir az tel şehriye koyu kıvamlı olsun dökülmeden güzel yiyorlar
Tel şehriye koymak istemez isen 1 kaşık tarhana ile kıvam ver mükemmel tadı var ben az tuz ekliyorum
Diğer tarif
1 havuç 1 patates ve çorbalık kabak yine yağda çevirip suyunu koyup az pirinç robottan geçiriyorum ve pişince yine az tuz buda mükemmel oluyor
Diğeri ise tarhana çorbası tavuk çorbası yayla çorbası veriyorum ve özel kahvaltı hazırlıyorum bide
Çok teşekkür ederim bitanem mutlaka denerim oğluşum yeni tariflere çok meraklı , yeni bir şey tattığında çok mutlu oluyor özel kahvaltı da ne veriyorsun ben her sabah haşlanmış yumurta labne pekmez beyaz peynir ve bebe bisküvisi veriyorum bunun dışında pankek , krep omlet falan veriyorum sen de eğer tariflerini paylaşmak istersen denemek isterim
Güzellerim nasılsınız
bugün yine yardımınıza ihtiyacım var, bebeğim için çorba tarifi istiyorum neredeyse her gün çorba pişiriyorum ve o yüzden artık daha değişik ve doyurucu tarifler denemek istiyorum sizlerin de bana önereceğiniz böyle lezzetli ve güzel tarifler varmı varsa yazar mısınız şimdiden çok teşekkür ederim
Ben yazayım canım bir iki tarif oğluşum çok sevdiği
1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kırmızı biber ve zeytinyağı az yağda çevir suyunu koy robottan geçir az tel şehriye koyu kıvamlı olsun dökülmeden güzel yiyorlar
Tel şehriye koymak istemez isen 1 kaşık tarhana ile kıvam ver mükemmel tadı var ben az tuz ekliyorum
Diğer tarif
1 havuç 1 patates ve çorbalık kabak yine yağda çevirip suyunu koyup az pirinç robottan geçiriyorum ve pişince yine az tuz buda mükemmel oluyor
Diğeri ise tarhana çorbası tavuk çorbası yayla çorbası veriyorum ve özel kahvaltı hazırlıyorum bide
Tereyağını teflon bir tavada eritin.Unu ekleyip sürekli karıştırarak 5 dakika kavurun. Un hafif sarı-kahverengine dönüşürken suyu ilave edip tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Un herlesi kaynamaya başladıktan 1-2 dakika sonra ocaktan alın. Ilıyınca bebeğinize yedirin.
Anneannelerimizden kalma bir mama olan un herlesi, doyurucu bir özelliğe sahiptir. Afiyet olsun...
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
Güzellerim nasılsınız
bugün yine yardımınıza ihtiyacım var, bebeğim için çorba tarifi istiyorum neredeyse her gün çorba pişiriyorum ve o yüzden artık daha değişik ve doyurucu tarifler denemek istiyorum sizlerin de bana önereceğiniz böyle lezzetli ve güzel tarifler varmı varsa yazar mısınız şimdiden çok teşekkür ederim
Tereyağını teflon bir tavada eritin.Unu ekleyip sürekli karıştırarak 5 dakika kavurun. Un hafif sarı-kahverengine dönüşürken suyu ilave edip tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Un herlesi kaynamaya başladıktan 1-2 dakika sonra ocaktan alın. Ilıyınca bebeğinize yedirin.
Anneannelerimizden kalma bir mama olan un herlesi, doyurucu bir özelliğe sahiptir. Afiyet olsun...
Bende sürekli aynı değil her gün sırayla farklı farklı pişiriyorum yoksa bizde hergun aynı yemeği yiyemeyiz yani bebekler de daha hassas bu konuda, çok teşekkür ederim canım
Güzellerim nasılsınız
Estağfurullah canım niye ki ne yapıyorlar benim de öyle bizde sürekli kavga eder olduk bu aralar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biliyorum canım çok güzel gerçekten bende bakıyorum bebeklere Özel bölüm var kahvaltı sürekli ordan hazırlanıyor zaten,
Anlaşıldı canım
Bende sürekli aynı değil her gün sırayla farklı farklı pişiriyorum yoksa bizde hergun aynı yemeği yiyemeyiz yani bebekler de daha hassas bu konuda, çok teşekkür ederim canım